• Muhabbet
  • BEBEĞİN İSMİNİ KİM KOYMALI

cicekbahceli
Bütün yükü çeken ben
Taşıyan ben
Doğuran ben
ANNESİ ben
Kısaca her şeyi ben iken neden hala başkası kendisinde söz hakkı buluyor anlamış değilim.

Fesum Okuduğum en mantıklı yorumlardan biri

cicekbahceli Anne baba haricinde dışarıdan gelen fikirler bana gore cok yanlış. Bırakın isteyen istedigi ismi koysun bunu hak eden anne babadır dısarıdaker degil onların haddinr düsmez isimlerde ısrarcı olmak illaki bir buyugun ismini koydurmak. Biz isim konusunda cok duvar örmüştük esimin ve benim ailesini gectik onlar siz karar verin en basta dediler, dışkapının mandalları yengeler vs isimlerde ısrarcı oldular ben direk terslemistim madem cok bu ismi istedin sen niye koymadın veya biri deli etmisti dogur bitane sen koy demistim. Sacma salak insanin hayatina mudahale etmeyi seven kendilerinde hak gorenlere uyuz oluyorum. Hep duyuyorum bizde adet bizde isim boyle secilir buyukler secer saygisizlik olur diyenleri ama yazik yani insan ozgurce kendi yaptigina kendisi karar vermeli bizim imalatımıza kim niye karisiyor 😁

Moonlight_ ortak karar vermiş gibi görünüyordu ama ismini ben koydum 😃 ona bakarsak Mehmet Akif olacaktı ben de istemedim Miraç oldu mis gibi 💙

Moonlight_ amin cümlemizin inşallah 🙏 sırf o istiyor diye istemedim gicikligina neyse ki babasının adını koyacak kadar sığır değil 😂 kızımız olursa ismi taaa sevgililik döneminden belli Gülce olacak düşünen varsa fikir olur 😊

piyangobileti 🤣🤣 ben kayinbabamin adini koyardimda cok emin koycakmisim gibi davrandilar bende o konuda inat edip iki oglumada koymadim ve hem siz bile oglunuza dedesinin ismini koymamissiniz böyle biseyi benden nasil beklersiniz diye sormustum herkes sus pus olmustu 😂😂😂😂

Moonlight_ hayattaki insanın adını neden koyuyorsunuz anlamıyorum benim rahmetlinin adı dedesinin adı çıngıraklı yılanın adı da babaannesinin adı ve tuhaf ki ihtiyarlar hala hayatta ne gerek var ama sizin cevap çok iyiymiş 😂

piyangobileti egolarini tatmin etmek istiyorlar iste benim adimi verdiler torunuma diye iste bide bana sey demislerdi iste benim adimi koyarsan su kadar para veririm sunu sunu yaparim falan resmen rüsvet teklif ettiler 🤣
          Herkes kendi adiyla yasasin hem niye kocalarimizin babasinin adini koyuyoruz koycak olsam kendi babamin adini koyarim hem daha güzel ben cok begeniyorum hem fazla kimsede yok onlara ne oluyor 🤣

Moonlight_ tam benlik cevaplar ya çok hoşuma gitti 😂 hamileyken babaannesi plan yapıyordu oğlan dogurursan dedesinin adını koyarsın diye hiç cevap vermedim 🤪

piyangobileti ahahaha ay ben olsam babaanneye: öylemi kim uydurmus onu der gülerdim 🤣🤣🤣🤣