• Cinsellik
  • Eşim benimle beraber olmak istemiyor

Anonim2 Denedim ilkinde güzel oldu sonra gene aynı çocuklar gibi sürekli oyun oynamak istemiyorum ben, insan karısına bu hareketi yapar mı ya aklım almıyor

Anonim2 Herşeyi denedim diyorum güzellikle yaptım olmadı küstüm olmadı tavır koydum olmadı hatta laf bile soktum anliyor da rahatsiz olduğumu ama değişmiyor

feslegenn yapıyor kurban bazsn cok anlayıssız oluyorlar hele benım esıme oyle sabır gerekiyor kı bazen tükeniyorum

Anonim2 Yani artık ergen gibi açıp video mu izleyeyim bunu mu bekliyor anlamış değilim

feslegenn bır zaman sonra degsımek zorundalar ama anlamıyorlar ben burda post okuyorum herkesın bazılarına esı gerçekten ıyı hane dönüyorum kendıme dıyorum acaba ben nerde hata yaptım kı esım oyle bencil yaa benımkı hemde cok bencıl

Anonim2 Yapmak istemiyorum da istiyorim ki beraber yaşayalım ama adama ne yapsam olmuyor bazen dokunmam bile batıyor ona dokunma falan diyor kaç defa rencide oldum artık yeter diyorum

Anonim2 konuşacak kimsem yok diye açtım kimle konuşursun ki bu konuyu arkadaşımla da konuşamam çok canım sıkkın

feslegenn Ben hıc kendım kendımı bugüne kadar yapmadım bilmemde ınan nasıl yapılıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️En cok haram olduğu ıcın bakmamış yapmamışım 🤲🏻ama bazıları gerçekten ılgısız olduğu ıcın yapıyor

feslegenn bende konuşmam hıc kımseyle bu post gerçekten bazsn ıyı oluyor bende cok üzüldüm ağladım daha alışmaya çalışıyorum zor olur ama

Anonim2 Ya aynı şeyi ben ona yapsam istemiyorum desem o beni aldatır bile belki bilmiyorum her yolu deniyorum ama sonuç hep aynı.Ne eksiğim var diğer kadinlardan, sevgiliyken herşey çok daha farklıydı bıkmış vaziyetteyim ağlıyorum suan başka odada

feslegenn sakin ol kurban😔💕üzülme Ağlama tamamı ben burdayım bıraz ıcını ferah tut evladın hatrına öyle gerçekten ben senı anlıyorım aynıyız ben şahsen bıraktım gerçekten alıştım yoruldım degısmedı

Anonim2 Gerçekten artık beni sevmediğini ve istemediğinden emin olmaya başladım bu durum beni çok kötü yapıyor çocuğuna bakan bir bakicidan farksizim onun için sanki

feslegenn zor kolay diyemem ki ben sana bende ama bıraktım ben daha mesela gerçekten cıdı cıdı konuşmayı denesen hane olmaz mı hane desen her zaman söyledim ama bu sefer gerçekten kendını düzeltmen gerekiyor fkn olmaz mı acaba

Anonim2 ay bilmiyorum benim umudum tükendi anlasa anlar zaten 21 yaşındayım henüz kanım deli kaynıyor çok fazla isteğim oluyor bazen eşim de salak biri değil ki bunu farketmesin ki farketmesi için cilve yapıp dokunuyorum ama istemiyor beni gibi

feslegenn kac yaşında esın bende 22 yaşındayım esım 26 olucak kurban sabırlı ol geçer sıkma canını ama cıdı cıdı konuşmayı dene belkı bu sefer oldu bılemeyız ki

feslegenn zaman 🤲🏻geçer sen konuşmayı dene bakalım ınsallah olur ❤️

feslegenn ben kendıme zaman belkı olur dıyorum hep 🤦‍♀️kendımı kandırmak herhald