Merhabalar. Regl me daha 7 günüm var ama testlerde en erken nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Geçen haftalarda kasıklarım ağrıyordu. (Korunmuyoruz bu ara) 2 haftadır da akıntım şiddetli ve halsizlik belirtilerim var. Acaba bunlar hamilelik belirtilerimidir veya kafamda mı kuruyorum. Veya şu anda en erken hangi test bana yardımcı olabilir. Teşekkürlerr💕
Hamile olduğumu en erken nasıl anlarım.
- Düzenlendi
Oliw erken gebelik testi ile 1 hafta önce çok silik şekilde öğrenmiştim sabah ilk idrarla ben predictor early ile yapmıştım 😍
urkutucumelek gerçekten mi acaba yarın denesem mi ya değilsem diye yapmaya korkuyorum nedense
urkutucumelek belirtilerin var mıydı? Hiç?
Oliw ben 1 hafta önce yaptığım icin hiç belirti yaşamadım sadece hafif gogus hassasiyetim vardı oda geçmişti zaten rabbim gönlüne göre versin cnm ilk bebek mi olacak benimde 6 gün gecikti bugün test yaptım negatif allahtan 4 bucuk aylık kızım var yarın bi dene canım olmadı direk kan testi ver kuzum
urkutucumelek ilk evet. Aşırı da heyecanlıyım çok istiyorum. Nedense :) bu aralar hassasım o yüzden. Yarın bi sizin denediğiniz testi deneyeceğim inşallah güzel bir pozitif sonuç alırım. Peki bir şey sormak istiyorum bu folik asit alımı cs diyorlar bir bilginiz var mı? Doktorum bana bir şey demedi de bu konuyla ilgili
Oliw ben kullanmıştım canım hamile kalmadan önce hatta sende kullan eczaneye sor kullanmadan önce benim kullandığım folik asit ismini diim sana onu hatta ara sor yarından itibaren kullanmaya başla folbiol ismi Yasin kaç insallah hayırlı haberlerini alırız canım yumurtlama testi yap eger bu ay olmazsa canım canını sıkma ben ovulasyon testi tskibi yaptım öyle hamile kaldım ❤️
urkutucumelek çok teşekkür ederim💕💕
Oliw rica ederim cnm