Selam kızlar.Daha bu gün test yaptım ve bekletmeden pozitif çıktı 😍bir çoğunuzun da çocuk istediğnp biliyorum inşAllah Allah sizlere de bu sevinci yaşamayı nasip etsin yakın zamanda 🤗🤗🤗Şimdi)İlk hamileliğim ve hiç bir şey bilmiyorum diye bilirim.Önerileriniz,yapmalı,yapmamalı ola bilecek şeyler ve tavsiyeleriniz esirgemeyin lütfen 🙃
Hamileyiiiimmmmm????????????
Arzuekb cok tebrik ederim canim Allah butun arzusunda olanlara nasib etsin❤️🙏🏻
Angel14 çok yemek yemeğe başlamıştım,gece bile yemek için kalkıyorum))hafif ağrılarım oldu ama onu regl ağrısıyla karıştırdım bi de en çok göğsümde bir hassaslık,sütyende bile rahatsız hiss ediyorum.çok çabuk ağlamaya başladım,tuvalete kısa kısa ama kısa aralarla çıkmaya başladım yani öyle ihtiyaç duyuyordum.mide bulantısı var ama çok az sadece hiss ediyorum öyle yediklerimi çıkaracak level’de değil daha)
Sonya12345 amin inşAllah 😍😍😍
Arzuekb merhaba agir seyler kaldirmamalisiniz, maydanoz, nane limon gibi seyler tüketmemelisiniz bebek düşme riski taşıyor her ikiside fazla araba yolculugu yapmamalisiniz ilk 3 ay sizin icin riskli bebegin tutunmasi lazim anne rahmine saglikli beslenin bebeginin gelisimi acisindan, 9 ay boyunca ama fazla olmamak suretiyle 3 ceviz 3 badem 3 findik yemeniz bebegin zeka gelisimine yardimci olur 3 ana 3 ara ogun seklinde beslenmeniz gerekiyor zaten doktorunuzla gorusurseniz o sizi bir doktor olarak fazlasiyla aydinlatir hayirli evlat olur insallah saglikli dogsun😊
Arzuekb bu belirtiler bende de vardı hatta daha fazlası en çok da göğüsüm hassasdı sütyen bile takamıyordum sonra hamile olduğumu öğrendim geçen ay da 3 aylık bebeğimi kaybettiğimi öğrendim allah hayırlısını versin bebeğimin ömrü o kadarmış 😔😔 o yüzden ilk üç ay çok ama çok dikkat edin en ufak bi rahatsızlığınızda doktora gidin lütfen allah sağ Salim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah