Nietzsche kız neymiş o ilaç bize söyle belki lazım olur🤭
Sivilceler 😭😭
dolapfaresi acne mix 😂yanında da bi krem daha veriyor hiçbişey kalmıyor maşallah😂bembeyaz yapıyor suratı ,yurtta arkadaşıma alırdık sürekli . Acnemix içinde bikaç kimyasalla geliyo sen karıştırıyosun kremi hazrlyip kullanmaya başlıyosun hoş bi krem bende arkadaştan çalıyodum keşke şmdi de olsa ya şuan çenemde 1 adet çıktı 😂
Aygl-12 6 aylik bebegim var emziriyorum doktor akela diye bi krem verdi onu kullaniyorum sivilcelerim sondu siyah noktalarim gitti. Emzirme bittiginde leke icin tedaviye baslayacak.
Nietzsche aaaa evet bende sivilce lekelerim için gittim üç hafta önce doktor yazdı lekeler baya azaldı ve normalde adet döneminde çıkan sivilceler bu sefer hiç çıkmadı hala kullanıyorum iki kutu yazmıştı bebek poposu olana kadar kullanmaya devamke😂 yanında da bi krem dediniz o hangisi
Annesi-bebesi onu unuttum ya 😏adı aklıma gelmiyor . Dönüşümlü kullanıyordu ikisini
Limonlupopkek ben bi doktora yüzümün fotosunu attım daha doğru eşim dayısının doktor cildıyeci arkadaşıymış alanında baya iyiy biri dedı emzırıyorsun hiç bişey veremem demiş nasıl vermiş sana
Aygl-12 hic bilmiyorum bu dusuk dozda tamamen gecirmeye bilir sivilcelerini emzormeseydin baska krem yazardim ama bunu bir deneyelim dedi
Nietzsche ilacı öğrenebilir miyim ven emzirmiyorum
zigoflavya acnemix ,ama doktor yazıyor