• +18
  • Ağzına almakkk

Baykus direk başka pozisyonda oldu bişey yapmadan🤣🤣 sorna dedim benim niyetim oral diye hayır istemiyorum dedi resmen net bir şekilde, ben istiyordum falan desem de istemedi adam 😅🙄

Baykus valla ha 🤣🤣 üç buçuk yıldır evliyiz, ilk yıl yapicaktim izin vermedi dedim aradan zaman geçti belki ister diye, yok mübarek adam istemiyor 😅🙄🤣

Baykus kacmaz yaa kacarsa da kacsin nolcak🤣 elalem sperm yutuyor öyle düşün bide

bisadekahve bence de benim eşim de kuyamıyor ama ben çok seviyorum. Hatta şöyle bir şey var, kendisine sen benimsin diyorum. Ben sana bu hareketi yapıyorsam eğer. Hem de kendimi garantiye almış oluyorum. Çünki asla başkasıyla olmaz. Zaten başka türlü de olmaz ama. Yine de böyle daha emin oluyor adam. Kendisi de bana der hep ben öyle bir şey asla yapmam. İyrencc😬😬

Baykus valla oldu😀 onun o andaki zevkini görünce benimde hoşuma gidiyor açıkçası sadece zevk suyu ağzıma geldiğinde ilk yaptığımda midem bulanmıştı ama artık alıştım hoşuma gidiyor ama bana oral yapılması hoşuma gitmiyor pek zevk alamıyorum ben yapınca hoşuma gidiyor😀😀

Baykus ay yok kız bence şeydir o keni şeyini ağzına alıp geri onu öpünce belki midesi bulanır 😀😀

FirstLady ahahah salak mı ne ya 😂😂 benimki de ağzıma alsam diye gözümün içine bakıyo zevke gelince yapıyorum bazen 😛