Rouge Bugün de menümü yazmaya geldim🙋🏻♀️Akşama yayla corbası karısık bol domates soslu kızartma kardesime de kremalı mantarlı makarna yapıcam👩🏻🍳
Cemrerana Rouge ayy şu an sana gelmek istedim bayılırımm domates soslu kızartmaya 😍 bak şimdi aklımda yoktu yapcam akşama 🤣
Cemrerana Htddd mercimek köftesi çok severim su böreğinin yanında bide sulu bi yemek yada çorba yaparsan akşama tamamdır
kedicikkk Lavinia kız bi videoda görmğştüm salatalıkla falanda oyuyorlar ama ben hiç denemedm nasıl oluyo acaba
Lavinia lolipop1 oluyor mu peki canım valla heves ettim bu hafta yapicam😁 elime yuzume bulastirmam inşallah
Snowflake İstiridye mantarlı spagetti makarna barbunya kereviz yeşil salata🥗 şalgam suyu ayva tatlısı 😊
lolipop1 Lavinia gayette iyi oluyor püf noktası iyi yoğurmak canm YouTube de izle videoları herkes anasının karnından mi öğreniyor benm yılan kaynanam eliyle çok güzel incecik yapıyor
lolipop1 Lavinia walla ben anamn evinde hiç yemek yapmadım eltimle kaynanam yani timsahla piton yılanı birleşimi gibi ikisi yaptılar bende izledim 😂bilmemek daha iyi onun dışındaki tüm yemekleri bilirim ama Antepliyiz bilmemek ayıp
Lavinia lolipop1 Yaaa vallahi ayni birlik oturdum geldi yapti yedim sonra zoruna gitti evleri ayırdı benimde isime geldi istedigimde buydu bende adıyamanliyim dogu yemeklerine bayilirimmmm😋😁