Paslai canım benim saçlarımda sarı senin dediğin gibi berbat haldeydi argan yağı kullandım bide ibternetten bi bakım suyu almıştım hatta şuandada indirimde istersen özelden yazm sana adını

Paslai yok canım duştan sonra hafif nemli saça elime 3-4 pıst sıkıyorum hem uçlarına hem diplerine yediriyorım

Paslai canım instagramdan dionseps yazarsan çıkıyor o sayfada keratin sütü die bi ürün var ve şuandada kadınlar gününe özel ne alırsan 50 tl ben kullanıyorum ve çokda memnunum ama sen memnun kalırmısn bilmiyorum bi ba derim

Paslai bişey söyleyeceğim bana bir kuaför duştan sonra şekerli su önermişti. 5 dakka falan bekletip sonra soğuğa yakın ılık su ile durulayacaksınız. Saç kendine geliyor ben fayda gördüm ve saçı uzatıyor. Birde kendi tavsiyem saçı cok sık yıkamamak ve en son ki durulama işlemini buz gibi su ile yapmak saçı toparlıyor

Paslai kırığa kestirmek dışında hiç bir çözüm yok kuzenim çok çekti kestirdi kısacık keratin kaynak yaptırdı memnun bende doğal kumralım sarıya yakın saçlarım uzun sarıya boyattım kesşke boyamasaydım hastalık gibi habire boyamak gerekiyor

Pirinc suyunu deneyen var mi