Ase
Hemen çocuk yapmayın hayallerinizi gerçekleştirin ✅
Bol bol sevişin çocuk olunca zor oluyor ✅
Hedefleriniz varsa önce onlara odaklanın ev almak, araba almak gibi✅
Eşinizin ailesine kötü olsalar bile saygılı olun, eşinize ailesini kötülemeyin sonra bi mevzu olduğunda sen zaten benim aileme karşı hep böylesin cümlesini duyarsınız ✅
Evdeki kavganızı kimseye anlatmayın, özellikle ailelere, siz iki koklaşır unutursunuz onlar unutmaz ✅
Ne kadar kavga etsenizde alttan almayı da affetmeyi de bilin ve asla yataklarınızı ayırmayın ✅
Habire mıç mıç göt göte dolaşmayın bazı zamanlar izin verin, ayrı takılın isteyen istediğiyle buluşsun ✅
Her zaman bakımlı dolaşamazsınız böyle bi çabaya girmeyin adam sizin her halinizi bilmeli bence yoksa doğumdur bilmem nedir çökmüş hallerimiz oluyor sonra bu kadında neyin nesi demesin 😂 şahsen benim her halim ortadadır ✅
Birbirinize arkadaş olun, destek olun, ilk danıştığı kişi siz olmaya çalışın sizinle gülsün eğlensin kendinize hayran bırakın sizde dinlensin, yorulmasın ✅
Bide burda okuduğum kadarıyla yatakta her şeyi konuşamayan utanan sonrada durumdan muzdarip olanlar var siz utanmayın ne istediğinizi beraber keşfedin utanmadan söyleyin o da bilsin ona göre hareket etsin sonra üzülmeyin ✅
aklıma bunlar geldi 😌 evlilik büyük sorumluluk öyle filmlerde ki gibi değil bir gün öyleyse beş gün kabus olabiliyor bunları bilinki sonra da ben ne halt yedim demeyin 🍀