afedersin ama ağızına sıç, çünkü sen yapmazsan o yapacaktır. affetmeyin. seks bir üstünlük yarışıdır. bunu partnerinizin isteklerini katiyen karşılamayın, onlara istediğinizi yaptırın şeklinde algılamayın. üstünlüğünüzü ona karşı düşünceli davranarak kanıtlayabilirsiniz sadece. bunu da köle moduna girin şeklinde algılamayın. köle-sahip, love-hate. ikisi birden olmayı deneyin. kezban olmayın, kezbansanız da gidin bir quills izleyin ve kendinize gelin. bir de partneriniz olacak ayı bunları karşılayabiliyor mu ona dikkat edin. üstünlük yarışını kendini sadece sahip veya sadece köle olarak görerek kazanmaya veya kaybetmeye çalışan ayılardan uzak durun. böyle yarış mı olurmuş demeyin. sen ve o birinci kattasınız ama ikiniz de ikinci kata birlikte çıkabilirsiniz. böyle bir yarış bu. birlikte kazanılması gereken bir yarış.
nasıl keyif aldığını bilmiyorsan öğren. araştır! beden senin bedenin. kendin için bir şey yap ve nasıl mutlu olacağını öğren!
sen kendi bedenini tanıdığında, erkeği yönlendirmen çok daha mümkün olacaktır. erkek kadını mutlu edebildiğini gördükçe daha da zevk alıyor esasında.
utanmayı anlıyorum ama aşmanın yolları da var , yapabilirsin.
bunu yanlış anlama nolur. içip içip yat önüne (veya arkana) gelenle demiyorum. fakat sevdiğin erkek ile yaşadığın seks dünyada başka hiçbir şekilde hissedemeyeceğin bir “tam hissetme “ duygusu. bunu daha keyifli hale getirmen için söylüyorum sadece. ıskalama. ne hayatı, ne de hayattaki zevkleri.