Life381 ekmek parasının peşinde. Gotunu dusunuyorsa sıktır cek daha ne beklıycen bu adami

Cemrerana hani dedin ya araç kameradan gördük. Kameradan eşim bısey mi gördü tatlım? Yoksa normal mi işten cıkardı

Pembekoala_ oğlum bi rahat bırakmadı karmakarışık yazmışım 😬 şöyle canım olay bi kaç ay öncesi şöforun eşini eşim pazara giderken görmüş yüzü gözü mosmor yanındada ikizleri kadını ofise çağırdı ofiste benim evimin sokağında benide çağırdı eşim bi dertleş nedir ne değildir diye kadını dövmüş bu hayvan işte bütün maaşı gürcü kadınlarla yiyor falan dedi bana bende numaramı verdim sen git bişeye ihtiyacın olursa ara beni dedim hatta şikayetçi olalım gel seni götüreyim karakola dedm yok dedi akraba evliliği bana zarar verirler korkuyorum falan dedi doğulular bide neyse kadın gitti ben eşime anlattım oda araç kamerasından izliyor bide neler duysun telefonda kadınlarla konuşuyor araca almamış tabi kamerayı biliyor ya uyanık ama ses geldiğini bilmiyor tabi eşimde servis dönüşü bunu çekmiş ofise arkadaşlarıyla bi temiz dövüp tehdit etti bidaha o kadına dokunursan vururum seni diye öylede kovdu dahasınıda bilmiyoruz ulaşamadık sonra taşınmışlar baya aradım sağdan soldan soruşturdum bende bulamadım aklım hala o kadında 🙁

Cemrerana hmm kötü olmus ya 😰keske kadını bulabilseydin sımdı aynı seyleri yapıyodur allah bilir😥

Pembekoala_ işte adam korkudan hemen taşınmış keşke ulaşabilsem aklım hep o kadında bi ikizleri bide büyük kızı var inşallah iyidirlier