Mrs-cokbilmis kaç yaşındayım bilmiyorum ama halamın oğlu tarafından tacize uğradım onlardaydık uykum gelmiş ve nasıl olduysa halamın oğluyla yatıyoruz benden cinsel organını ellememi istedi aklım başımda ya hayır diyorum daha sonra öpmemi istedi odadan kaçıp annemin yanına koştum eve geldiğimde iç çamaşırımı açıp birşey mi oldu doğru söyle diye dövdüğünü hatırlıyorum annemin. Birkeresindede annemle merdiven silmeye gitmişiz karşı apartmana , bodrum kattada sanırsam tanıdığımız öğrenciler oturuyor birtanesi beni çok severdi fakat amacının farklı olduğunu küçük yaşta bile anlardım kovayı koymam için annem apartmana yolladı beni aşağıya sessizce inip bırakacakken kapıyı açtı ve içeri çağırdı beni bir şekilde gittim kucağına aldı kitap okuma bahanesiyle amacı cinsel organıyla kendisini tatmin etmekti annem bana seslenir seslenmez korkup kaçtım . Annem zaten küçüklüğümden beri hep korkuturdu beni . Ama nedense hayır demek bağırıp kaçmaktan utanıyordum. Asıl utanması gereken onlar olacakken ben kendimden utanır korkardım