Meraba arkadaşlar ben aranıza yeni katildim😌ben 7aylık evliyim,eşimle çoçuk istiyoruz,ilk 3ayda birlikde olamadık sebeb aslında benim.ilk gecemizde çok fazla kanamam olmuşdu eşimde benim için çok endişelendii doktor falan çağıralım falan dedi izin vermedim.sonra normal bir bitliktelik yapamiyodum psikolojik olarak korkuyodum bu korkuyu yenemiyodum,her defasinda olacaq korkma bisey olmuyucak falan soyluyodum kendime ama olmuyodu yapamiyodum.internetde falan arasdirdim vajinismus cikti karsima cok arastirdim nedir bu falan filan sonucda kendim yenemessem kimse bana yardimci olamaz deye dusundum ve dualar etdim cok sukur bu sorunuu yendim.ama 3ay boyunca kocam bana cok yardimci oldu bazen oda kendiniii kotu hiss ediyodu soylemesede ben anliyodum.simdi sukurler olsun birlikteliyimiz her sey cok duzenliii her sey yolunda cocuk istiyoruz ama bi turlu kalamiyorum.cok ozur dileyerek bisey sormak istiyorum birlikde olunca sanki sperm disari cok akiyo.yada tam olarak ne bilmiyorum,cunki regl zamanlarimda duzenli,bi kac ay once doktorda oldum yumurtaliklarimdada hicbi sorun yok.Benim durumumda olan varmı?hamile kalmak için ne yapmami tavsiye ediyosunuz?😉