Aşırı cinsel istekliliği
He 😁
Alev18 bu iyi bisey aslinda ama günde 3 yada 5 defa birlikte olabilecek fırsatı bulmanizda güzel benim 4.5aylik kızım var hani olmadan öncede haftada 2 kez hadi 3 kez birlikte olurduk illa yorgun olduğu olurdu benim uykum olurdu falan bilmiyorum yani hergun bu ne enerji birdw yikanmasi var ayri dert😁 ama soğukluk olacaginida sanmıyorum bagliliginiz artar
Gizem 😂😂😂😂😂
Alev18 canim hayatin icindeyiz yaşıyoruz hani misafiri var cocugu var yorgunlugu var :) seks amaçlı yaşamıyoruzda ondan 😒
Alev18 canım ne yiyip içiyon bende anormallik var o zaman biz calısıyoz nöbetlerden denk gelirsek yan yana zor yatıyoz hafta iki bazen bir bile olmuyor banyosu sunu bunu evi işi yemeği bebeği derken yataga zor düşüyorum helal sana iste iste adamın ağzını ayı yorgunluktan🤣 yetemiyom düşüncedine kapılır zorkama kız. Bide yeni öi evliniz sen evdemisin?
Alev18 valla bebeğin var mı bilmiyorum ama bebek olunca çok zor oluyor yetişemiyorum ki hiç bileye uyku o kadar güzel ki bu mevzu baya arkalara kalıyor haftada 1-2 en fazla oluyor 😂ama bn çok üşenirdim herhalde bebek olmadan da hiç günde 3-5 kere yapmadık yani eşimde öyle sürekli yapalım demez valla cinsellik ömrü uzatırmış devam 😂
Miky demek bende degilmiş anormallik😂😂 aynen ya ben uyumak icin yataga girince şükür namazlari kılıyorum 😂😂
😂😂😂ahah kız
Kızlar kimse ağlamasın halinize şükredin daha 1 senelik evliyiz ayda 2 bilemedin 3 😩
Alev18 bence fazlası bu denli zarar gün de 5 kere çok fazla değil mi sizce de?
Bence fazlası mide bulandırır, herşey ölçüsünde güzeldir...
Katılıyorum özlem sana😘