• +18
  • Aşırı cinsel istekliliği

Alev18 bu iyi bisey aslinda ama günde 3 yada 5 defa birlikte olabilecek fırsatı bulmanizda güzel benim 4.5aylik kızım var hani olmadan öncede haftada 2 kez hadi 3 kez birlikte olurduk illa yorgun olduğu olurdu benim uykum olurdu falan bilmiyorum yani hergun bu ne enerji birdw yikanmasi var ayri dert😁 ama soğukluk olacaginida sanmıyorum bagliliginiz artar

Alev18 canim sen mi istiyorsun ? Yoksa esin mi cok istekli ?

Rabia Degisiyo ama cogu zaman ben. Esim bazen sıkılıyo ama dayanamıyorum

Alev18 masallah canim keske bendede olsa biraz ama bizim tam tersi
        Belki ben iliski sirasinda agri oldugu icin istemiyorum bilmiyorum ama bizim tam tersi 😂

Alev18 canim hayatin icindeyiz yaşıyoruz hani misafiri var cocugu var yorgunlugu var :) seks amaçlı yaşamıyoruzda ondan 😒

Alev18 canım ne yiyip içiyon bende anormallik var o zaman biz calısıyoz nöbetlerden denk gelirsek yan yana zor yatıyoz hafta iki bazen bir bile olmuyor banyosu sunu bunu evi işi yemeği bebeği derken yataga zor düşüyorum helal sana iste iste adamın ağzını ayı yorgunluktan🤣 yetemiyom düşüncedine kapılır zorkama kız. Bide yeni öi evliniz sen evdemisin?

Alev18 valla bebeğin var mı bilmiyorum ama bebek olunca çok zor oluyor yetişemiyorum ki hiç bileye uyku o kadar güzel ki bu mevzu baya arkalara kalıyor haftada 1-2 en fazla oluyor 😂ama bn çok üşenirdim herhalde bebek olmadan da hiç günde 3-5 kere yapmadık yani eşimde öyle sürekli yapalım demez valla cinsellik ömrü uzatırmış devam 😂

Alev18 Aslinda benimde öyleydi cok istekliydim günde bizde 3,4 kez bazen uykudan uyaninca beraber olmak istiyoduk ama simdi olsada olur olmasada olur diyorum 🤔

Kızlar kimse ağlamasın halinize şükredin daha 1 senelik evliyiz ayda 2 bilemedin 3 😩

Alev18 bence fazlası bu denli zarar gün de 5 kere çok fazla değil mi sizce de?

Bence fazlası mide bulandırır, herşey ölçüsünde güzeldir...

bir ay sonra

Alev18 bende öyleyim ve rahatlayamıyorum zevkten vücudum ağrıyoe yoruluyorum Ama rahatlayamıyorum