Aşırı cinsel istekliliği
Arkadaşım ne yiyip içiyorsunuz. Hiç mi başın ağrımıyor hiçim yorgun olmuyorsun hiçim moralin bozuk olmuyor ama Helal olsun diyorum. Önünde çeketimi ilikliyorum.
Kisver Canım yeni evlisin ve kızlık zarın kalınsa içinde parça kalmış olabilir buda ağrı yapıyordur doktora görünmelisin yoksa bir yıl bu ağrıyı en az çekersin veya önereceğim FİTO krem var yara varsa hemen iyileştirir onu sürebilirsin
Alev18 bizim belki 15 günde bi oluyor bu aralar onda da eşim hiç tatmin etmiyor kendi rahatlayınca yatıyor çok zor bi durum kadınlar için çok da sinir bozucu.
Kedicihnm dün gece penisini üçüncü sokuşta boşaldı eşim. İçimden bari sulansaydım bari de ondan sonra boşalaydın sulanmadım bile daha dedim. Döndü arkasını yattı sonra ben yattığım yerden kıpırdamadım bile. Bugün rövanş istedim ama kendi bi koltukta ben bi koltukta jhon wıck i izliyoruz. Bu gece de bişey çıkmaz yani 😏 ben yine ele devam 😄
- Düzenlendi
PinarKol çok az. Geciktirici falan kullansa. Yada önce sevişmeyi uzatsanız. 2. Defa yapsanız üst üste o zaman geç boşalır
Deletedmom3 imkansız ikinciye başlamaz
Alev18 aha kendımi buldum
SansursuzKadin Hööhh 3 yıl önceki posta gitmiş . Eski postları oku sadece yorum yapıp gündeme getirme ,herkes yeni post sanacak😅
Dolunayy yuh ben dicektim hahahsha
Dolunayy fazla merak..🤣🤣🤣