Kızlar ben yeni nişanlıyım evlilere bişey sormak istiyorum‼️ Bikini bölgenizi ne sıklıkla neyle alıyorsunuz eşiniz rahatsız oluyor mu nolur cevap çok geriyo bu konu beni 😭
evliler bakabilir mi‼️
Agdaya gidiyorum benim tüyüm çok olmaz 1.5 ayda falan ancak alinacak olur şansliyim bu konuda uzun olunca utanirdim herhalde ama hic uzun birakmadim
Bende nişanlıyken çok düşünürdüm, ama kocadan kocaya fark var herkes aynı olmaz kimi rahatsız olur kimi olmaz ben şanslıyım bu konu da ama tabi ki öyle diye dikkat etmemezlik yapmıyorum, jiletle alıyorum oda tabi ki bir günde hemen çıkıyor, her duşta alıyorum, bu da kişiden kişiye değişir tüyün hemen çıkıp çıkmaması, epilasyon denemedim ama istiyorum yakın zamanda deneyecem kesin çözüm🤷🏻♀️
Valla bende jiletle alıyorum kocamda yardım eder😁😁
En garantisi epilasyon tabiki ama acır falan diyosan ağda.He hamilelikti çocuktu derken ağdaya fırsat bulamayıp jilet kullandım hala da öyle her hafta alırım ben.Kocam rahatsız olmaz ama izin de vermem rahatsız olmasına zaten.Bu konu seni niye geriyo canım? Kocan kılsız mı sanki ?
Aynen onlar kılsız mı sanki😀 tabi kadınlar daha dikkat etmeli ama germesin seni bu konu sonra anlayacaksın fazla taktığını😅 imkanın varsa tabi gidebilirsin hemen lazere ama☺️
Fatma niye kadın daha dikkat etmeliymiş 😁 Onlarınki zevk de bizimki değilmi.Ben de istemiyorum kıllı adam diyebilir bi kadın da gayet doğal olarak.Ama fizyolojik olarak mümkün değil.İnsan en başta kendisine olan saygısından ve hijyenik açıdan dikkat etmeli.Kocam laf edicek yada tiksinicek diye değil
Zeyzonuz bence bir süre agdaya gidin evlendıkten sonra epilasyna baslarsınız
Bence lazere karşı endişelerin yoksa ve tüylerin tamamen siyahsa hastane de evlenmeden alexender cihazı ile azaltman koltuk altı ve bikini bölgesinde hiç acı olmuyor , biraz ısı oluyor , alt bacakta sızı oluyor . On seansa devam edemedim taşındık . Diyod cihazıyla devam edecektik . Bu yüzden sanırım azaldı ama yok olmadı , üç ya da dört seansta azalıyor . Sonra istersen ağda hiç acı vermiyor , kendin de yaparsın .