• Muhabbet
  • Çalışmak mı ? Bebeğime bakmak mi ?

Nietzsche evet bizim ki de aynı öyle. Tuvalete giderken bile kıyamet kopuyor. Kapı açık bırakıyorum mecbur. Eşime bırakıp yürüyüşe gittim hiç durmamış. Sanırım bende çalışmaya devam edemeyeceğim. Daha sonra da iş bulabilir miyim bilmiyorum 🙄

Sevinsevilin durumunu göz önünde bulundurarak söylüyorum bence çalışma. Bakıcı veya kreş demişsin ki 10 aylık bebeğin kendini ifade edemeyeceği için yabancı birine bırakmanı tavsiye etmem. Hem gerçekten bu zamanları bir daha gelmiyor. Ben ilk çocuğumu büyüttüm tam işe tekrar döneceğim zaman hamile kaldım. Yaşım da 28 evet benim de kaygılarım var tekrar işe dönme konusunda ama Allah büyüktür diyorum bi kapı açar evelallah. Özel sektöre giremezsem yaşımdan ötürü kendi işimin patronu olurum belki artık 🤷🏼‍♀️

ZRaporu kreş ve bakıcıya soğuk bakıyorum. Eğer çalışmaya baslarsam anneme bırakmayı düşünüyorum ama dediğim gibi kimse benim gibi bakamaz. Annemin de soeunluluklari var sonuç olarak 3 tane çocuk bir de bebek zor olacak onun içinde. Bırakıp geri donemeyecegim gibi gözüküyor

deleted77 çok şükür ihtiyacım yok ama çalışmak istiyorum. Arada kaldım yani 🙄 bende kıyamıyorum bırakmak da istemiyorum. Bakalım hayırlısı olsun 🙂 teşekkür ederim yorumunuz icin🙏 bu arada sizi tebrik ederim ben bir taneye yetişemiyorum siz 3 tane bebeğe bakıyorsunuz 👏👏👏

Sevinsevilin arkadaslarin yorumlarina katiliyorum. Ben kendim kreşte eğitmenim. Bebeklere cok üzülüyorum çünkü zaten kavramıyorlar hiç birşeyi ve resmen ana kuzuları. Annelerine ihtiyacı var. En az iki yaşına kadar çalışma bence. Hem çocuğun konuşmaya başlar o zamn verebilirsin, sende çalışırsın.

Sevinsevilin ben çok zorunluluk maddi sıkıntı olmadığı sürece bir bebeğe en azından 2 3 yaşına kadar annesinin bakması taraftayım kimse annesi ini vereceklerini vermez bir bebeğe

Kalpkalbe öyle mi diyorsunuz. Bir eğitmen gözünden duymak beni mutlu etti. Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏

Sevinsevilin akademisyenim ben. Doktora yeterlilik dönemindeyim. 9.aydan beri çalışıyorum kayinvalideme yakin taşındık. O bakiyor. Ona iyi bir gelecek sunmak için çalışıyorum ve kariyerimi devam ettiriyorum. Eve geldiğimde sadece onunla ilgileniyorum.

Bingo bugün eşimle çalışma mevzusu hakkında konuştuk. Benim çalışma saatlerim farklı biraz sabah 8 akşam 8 hafta içi izinlerim oluyor. Sabah işe gitmem için 6 da evden çıkmam lazim akşam en erken 21.30 da girerim eve. Bu da demek oluyor ki bebeğimi calisacagim günler görmeyecegim. Bu durumda da bebeğime yarardan çok zarar vereceği sonucuna vardık. Büyük ihtimalle bırakacağım. Üzülüyorum emeklerim boşa gidecek ama çocuğundan önemli değil. Hayırlısı olsun ..

Sevinsevilin oyle tabii. Bizim planladığımız gibi giderse her sey eğitimi için ciddi paralara ihtiyaç duyacagiz. Ben bu nedenle mecburum

Bingo bizde de aynı durumlar geçerli. Ülkenin durumu belli. Herşey maddiyata bakıyor. Hayırlısı olsun diyelim 🙏🥰