Daha doktora gitmedim Adetime gore programa gore 4+3 simdi hafif pembesi bi leke geldi leke leke geliyor arasira normal mi yada yerlesme kanamasi mi

Gunes63 test yapmışsan pozitifse yerleşme kanaması ama negatifse adet öncesi lekelenme olabilir bende adetime 5 gün kala az bişey kanama olmuştu yerleşme sandım ama adet oldum

Gunes63 ben hamileliğimin 2. ayında yaşamıştım kan tahlili falan yapıldı düşük tehlikesi var dendi ilaç + iğne kullanıp çok şükür atlatmıştım. Yerleşme kanaması da olabilir tam tersi düşüğe işarette olabilir

Gunes63 bu arada daha yeni oldu, arkadaşımın pozitif çıkmıştı testte bikaç gün sonra aynı ara ara lekelenme olmuş bu lekelenme giderek uzamış doktora gittiğinde gebelik varmış fakat tutmadığı için adete dönmüş demiş şimdi folikasit başladı 2 3 ay iç sonra gebelik düşün demiş

Tatataammm acaba nedir cok merak ediyorum kızımda da böyle olmuştu diye hatırlıyorum ama leke bi sefer gelmisti daha gelmedi ben peceteyle silince ufak ufak geluyor leke dokunmayinca gelmiyor

Gunes63 o zmn yerleşme kanaması ama çok olmaz yerleşme kanaması benim az olmuştu

Aybike şuan akmiyor dun sadece leke gibi geldi gitti cok şükür

gayet normal açık pembe veya kahverengi lekelenmeler olur kırmızı kan gibi gelirse hemen acile git