Fatmasss canım artış güzel kaç gün geciktin ? 2 güne bir 2 katı artması gerek ve aynı hastahane de yaptırmalısın testi

Fatmasss ben anlıyorum canım hamilesin hayırlı uğurlu olsun beta hcg iki gün de bir iki kata yakın yükseliyorsa sağlıklı gebeliktir

Fatmasss yüksek değil canım daha bu değerlerin 10 binleri bulacak ve 3 bini geçtikten sonra kese görünüyor

Fatmasss yüksek mi düşük daha yeni bı hafta bile yok bebek 🥰 ben 6. Hafta da 10000 deydi 🤣

Fatmasss bana 1 günde fazla yükselmiş gibi geldi . Normalde 2 günde olur bu artış

Fatmasss iki günde bir iki kat artmıştı benimki ilk zamanlar hayırlı olsun canım korkma Allahın izniyle sabırlı ol sadece stres yapma

Fatmasss geç döllenme olabilir canım 2 güne bir tahlil yaptır 2 katı artarsa korkma hiç 🤗

Fatmasss
      Hamilesin🌺Benimde 270 ti doktorum 3 haftalık demisti🙏

• Ayse bunu yanıtladı.
      • Ayse bunu beğendi.

Bundan 1 hafta önce kanda g3belik testin 0.100 du böyle olup gebe olan varmi

Fatmasss yüksek değil canım normal 7 gün gecikmiş diyorsun..
          Benim 1 gün gecikti o gün beta hcg 1516 çıkmıştı ikizlerdi benimkiler seninki normal yani hayirlisi insallah 🤗

Fatmasss Amin insallah canım benimkiler doğdu 5 aylik oldular.
            Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

10 ay sonra

LoveMe merhaba bendede 289 cikti 3-4 haftalik diye gozukuyor kanamalarim var sendede varmisydi kahverengi