Koalaannesi Fatmasss geç döllenme olabilir canım 2 güne bir tahlil yaptır 2 katı artarsa korkma hiç 🤗
Bonibon Fatmasss ben anlıyorum canım hamilesin hayırlı uğurlu olsun beta hcg iki gün de bir iki kata yakın yükseliyorsa sağlıklı gebeliktir
Bonibon Fatmasss yüksek değil canım daha bu değerlerin 10 binleri bulacak ve 3 bini geçtikten sonra kese görünüyor
seksirella Fatmasss yüksek mi düşük daha yeni bı hafta bile yok bebek 🥰 ben 6. Hafta da 10000 deydi 🤣
Cemrerana Fatmasss iki günde bir iki kat artmıştı benimki ilk zamanlar hayırlı olsun canım korkma Allahın izniyle sabırlı ol sadece stres yapma
Ayse LoveMe merhaba bendede 289 cikti 3-4 haftalik diye gozukuyor kanamalarim var sendede varmisydi kahverengi
Aysemlsema Fatmasss yüksek değil canım normal 7 gün gecikmiş diyorsun.. Benim 1 gün gecikti o gün beta hcg 1516 çıkmıştı ikizlerdi benimkiler seninki normal yani hayirlisi insallah 🤗
Aysemlsema Fatmasss Amin insallah canım benimkiler doğdu 5 aylik oldular. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah