Rouge Sevinsevilin aynen bu heyecan hemen bitmemeli biraz daha sürsün iyice düzeni oturtalım ki evlendigimiz de de sorunlarla ugrasmaktan askımızı kaybetmeyelim diye🥰❤️
Sevinsevilin Anilla anladım 🙂 benim hiç yok öyle takıntılarim. Eşimde saolsun her işi yapar. Temizlik de yapar. Yemeği de güzel yapar. Daha ne isteyeyim 😍
Kirmizisarap Sevinsevilin 28 yaşımda evlendim. İyi ki o kadar beklemişim evlilik zormuş. Çocuk daha da zor. Baba evimde çok rahattım. Bazen gidince keşke evlenmeseydim diyorum. Prenses oldu kül kedisi 😁 yine de kocam iyi insan bana aşık. Tabi birde minik papatyam var💜🌼
Sevinsevilin Kirmizisarap sorumluluklar yeri gelince herkesi bıktırıyor sanırım ☺️ ev işlerini de paylaşınca sorun kalmıyor ☺️ biz evlendigimizde beri öyledir. Birimiz siler digerimiz süpürür 💃💃
Sevinsevilin Rouge aslında evlilikte heyecan bizim elimizde bence. Monotonlasmamak lazım. Çocuk olsa bile ilişkiyi canlı tutmak lazım 😍💃🔥
Mybest Sevinsevilin eşimle 16 yaşındayken tanıştım 22 yaşında evlendim ve 3,5 yıllık evliyiz bir gün bile pişman olmadım , o benim bu hayattaki tek şansım🌸
Sevinsevilin Mybest maşallah 😍😍 yine de siz eşinize bu kadar kıymetli olduğunu hissettirmeyin. Sonra kendilerini bulanmaz hiç kumaşı sanıyorlar 🤣🤣
papatya_ Sevinsevilin evet maalesef hata bende bırak ne yaparsa yapsın yapabilicek mi hayatımı karartacagina
Aybike Sevinsevilin 4 senelik evlyz 20 aylık bir de oglumz var ama biiz 5 sene flört etttikj 😅 çok sewdik bbe 🐞
Esi 22 yaşında evlendim pişman degilim ama bazen yeterince iyi tanımamışım diyorum bu sizde de oluyor mu 😅
Sevinsevilin Esi Kesinlikle. Aynı eve girmeden mümkün değil taniyamiyorsunuz. Zamanla tanınıyor. Benim eşimi lisedeyken tanımıştım. Uzun zaman flört ettik. Evlenince tanıdım ☺️ sevgiliik döneminde hangi insan tam olarak nasıl bir insan olduğunu gösterir ki 🤔