Sevinsevilin papatya_ en başta evlenmeniz hataymis. Sanırım esinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Anlattıklarıniz hiç normal şeyler değil. İntihar etmekle tehdit etmek takıntıli gibi geldi
papatya_ Sevinsevilin evet maalesef hata bende bırak ne yaparsa yapsın yapabilicek mi hayatımı karartacagina
Rouge Sevinsevilin aynen bu heyecan hemen bitmemeli biraz daha sürsün iyice düzeni oturtalım ki evlendigimiz de de sorunlarla ugrasmaktan askımızı kaybetmeyelim diye🥰❤️
Sevinsevilin Anilla anladım 🙂 benim hiç yok öyle takıntılarim. Eşimde saolsun her işi yapar. Temizlik de yapar. Yemeği de güzel yapar. Daha ne isteyeyim 😍
Kirmizisarap Sevinsevilin 28 yaşımda evlendim. İyi ki o kadar beklemişim evlilik zormuş. Çocuk daha da zor. Baba evimde çok rahattım. Bazen gidince keşke evlenmeseydim diyorum. Prenses oldu kül kedisi 😁 yine de kocam iyi insan bana aşık. Tabi birde minik papatyam var💜🌼
Sevinsevilin Kirmizisarap sorumluluklar yeri gelince herkesi bıktırıyor sanırım ☺️ ev işlerini de paylaşınca sorun kalmıyor ☺️ biz evlendigimizde beri öyledir. Birimiz siler digerimiz süpürür 💃💃
Sevinsevilin Rouge aslında evlilikte heyecan bizim elimizde bence. Monotonlasmamak lazım. Çocuk olsa bile ilişkiyi canlı tutmak lazım 😍💃🔥
Mybest Sevinsevilin eşimle 16 yaşındayken tanıştım 22 yaşında evlendim ve 3,5 yıllık evliyiz bir gün bile pişman olmadım , o benim bu hayattaki tek şansım🌸
Sevinsevilin Mybest maşallah 😍😍 yine de siz eşinize bu kadar kıymetli olduğunu hissettirmeyin. Sonra kendilerini bulanmaz hiç kumaşı sanıyorlar 🤣🤣
Aybike Sevinsevilin 4 senelik evlyz 20 aylık bir de oglumz var ama biiz 5 sene flört etttikj 😅 çok sewdik bbe 🐞
Esi 22 yaşında evlendim pişman degilim ama bazen yeterince iyi tanımamışım diyorum bu sizde de oluyor mu 😅
Sevinsevilin Esi Kesinlikle. Aynı eve girmeden mümkün değil taniyamiyorsunuz. Zamanla tanınıyor. Benim eşimi lisedeyken tanımıştım. Uzun zaman flört ettik. Evlenince tanıdım ☺️ sevgiliik döneminde hangi insan tam olarak nasıl bir insan olduğunu gösterir ki 🤔