Paslai Savasedefff daha olmadim arada agrim oluyor cogu belim agriyor yarin da bekliycem test yapicam gelmese
krizantem Savasedefff evet canım korunmasız deniyoruz hala. program a göre 4 gün var ama benimki düzensiz oluyo genelde.en az 5 gün gecikmesini beklerim
krizantem Savasedefff aynen iki günde bi dene be zaman tutacağı belli olmaz. belinin altın a yastık koy hemen kalkma o şekilde yat bi süre ilişkiden hemen sonra
Kumralim Savasedefff bizde 2 ay olcak ama arada esim korkuyor fln 😄olsunmu olmasinmi bi oluyor bi olmuyor gibi bakalim hayirlisi olur sa olsun ben bakarim rabbim verirse ins rabbim arayan dileyenlere versin insallah evlat hasretinden mahrum birakmasin
Memili Savasedefff evet canım oldum salı günü oldum bitdi,doktora gidiyorum ilaç yazdı 5gün içiçem önümüzdeki haftanin perşembe günü yine gidicem yanına takibe alıcaz.İnşallah hayırlısı girdik bir yola😍🤗
Savasedefff Kumralim bizde 2.cocuğu düşünüyoruz bazen daha erken mi diyede düşünüyoruz bazı günler korunmadan ilişki yaşıyoruz 2aydır böyle oldu ama hani cokta sıkı yapmıyoruz açıkcası
Firtinaciq91 Ben hamile kalmak istiyorum suan ureme donemindeyim ama kararsizim bir oglum olsu istiyorum ve cin takvimi benim kafami karistiriyor ne yapmam lazim yardimci olurmusunuz
Heka Firtinaciq91 ya yapmayın Allah aşına bunlar kromozom meselesi Çin takvimi diye bişey yok zaten iki seçenek var şansa tuttu etti diyolar . Allahtan hayırlısını sağlıklısını isteyin