Memili Savasedefff amin canim cok sagool sanada insallah🤗ama qaliba ben 2-3gune regl olucam bir kac gundur belirtiler var cunki insallah önümüzdeki ay😌
Paslai Benim sadece 1 gun gecikmem var dunden beri cok adet agrim var saniyorum ki geliyor bi bakiyorum akinti var
Memili Savasedefff evet canım oldum salı günü oldum bitdi,doktora gidiyorum ilaç yazdı 5gün içiçem önümüzdeki haftanin perşembe günü yine gidicem yanına takibe alıcaz.İnşallah hayırlısı girdik bir yola😍🤗
Paslai Savasedefff daha olmadim arada agrim oluyor cogu belim agriyor yarin da bekliycem test yapicam gelmese
krizantem Savasedefff evet canım korunmasız deniyoruz hala. program a göre 4 gün var ama benimki düzensiz oluyo genelde.en az 5 gün gecikmesini beklerim
krizantem Savasedefff aynen iki günde bi dene be zaman tutacağı belli olmaz. belinin altın a yastık koy hemen kalkma o şekilde yat bi süre ilişkiden hemen sonra
Kumralim Savasedefff bizde 2 ay olcak ama arada esim korkuyor fln 😄olsunmu olmasinmi bi oluyor bi olmuyor gibi bakalim hayirlisi olur sa olsun ben bakarim rabbim verirse ins rabbim arayan dileyenlere versin insallah evlat hasretinden mahrum birakmasin