5 gün sonra
3 ay sonra

Baykus lohusayken oral ile yaptım. Sevgiliyken adet olduğumda oral yapardım. Önce öpüşüyoruz, kulak memesini emiyorum ve aynı anda erotik sözler agzımı s.. yapsana. Agzıma boşal döl yap falan diyorım çok azıyor. Dilimi ve agzımı çok iyi kullanıyorum bunu öğrenmem tabi 2 senemi aldı ilk başlarda hep dişlerim degiyordu. Somururken alttan kestaneleri tutuyorum 😂 eşim zaten erken boşalan biri maksimum 7-8 dk boşalmış oluyor. Ha bide adetken isteyince gögüs aramın arasında sürtüp başıda agzıma geliyor yalıyorum , biraz uzun şeyi olduğu için agzıma geliyor😅 yüzüme boşalmayı seviyor sonra yüzüme yada ağzıma boşalıyor🙈🙈

Baykus reglken öyle yaparım yatağa kafam aşağıda gelecek şekilde uatıyorum sirt ustu, kafami asagi sarkitiyorum esim vajinaya girer gibi yapiyor kendisi, boyle daha güzel

Baykus genelde her ilişkide yapmam daha nadir yaparım. Eşim oturup bacaklarını açıyor ben önüne çömelip yalıyorum alabildiğim kadar çok ağzıma alıyorum bir elimle de okşuyorum penisinin alamadığım kısmını ve testislerini. Yalarken gözlerine bakıyorum saçımı topluyorum yüzümü tam olarak görsün istiyorum. Çok zevk alıyor mutlaka bosaliyor

11 gün sonra
    • [silindi]

KirmiziOjeli kız nasıl miden alıyor çiş yapılıyor ordan ya 😃😃😃

[silindi] o ne demek bunca insan oral yapıyor partnerine 😀 bizde idrar yapıyoruz ama eşlerimiz bize de oral yapıyor. Temiz bi insan olduktan sonra her şey yapılır

Baykus birazda eşine iş düşüyor kafasında düşünemsi lazım öyle senin yapmanla olmaz hayal etmesi lazım

• [silindi]

Geceyeyakisanbirkadin yok anam yok cidden ordan idrar geliyor kız temizlesede bilinç altımda o var düşündükçe fenalık geliyor 😃

[silindi] tadı yokki iğrenç olsun :) cinsellikteki en önemli şeylerden biri bence ve bizce ama sen bilirsin herkesin ilişkisi farklıdır fakat kafanda kurduğun gibi bişey değil 😀