Bakın ben şu an nişanlıyım ve nişanlım önceden evliydi 1 buçuk yıllık evliliyi olmuş şu an 2 yaşında çocugu var ve ben eskiden 1 kızım 1 oglum olsun isterdim ama ilk zamanlar nişanlım bana 1 çocugumuz olur falan demişti. Şimdi mesele 2 tane bile istiyor ama ilk karısından olan çocugu o kadar tatlı güzek bir çocuk ki ve annesi pek iyi bir insan degil çocugu anca annesiinin üzerine atıyor kendisi gezmelerde alış verişlerde bende o çocuga kıyamıyorum daha çok küçük ve ben o çocugu kucagıma aldıgımda o kadar sevgiye muhtaç hiss ediyorum ki ve ben çocukları çok severim düşmanımın bile olsa canımı veririm çocuklar için. Yani ben o çocugu sahipleniyorum seviyorum. Bir çocugunuz var zaten ve siz sadece o çocuga da sevgi vermelisiniz sizinle kalıyorsa demek ki annesiyle az görüşüyor inanın öyle bir şey olur ki Allah göstermesin sizin çocugunuz nankör çıkar ama o üvey çocugunuz size sizin çocugunuzda iyi bakar. Hep Allaha dua edinki Allah kimsenin eline düşürmesin siz en kötüsünğ düşünmeyin. Siz şu an kendi çocugunuz için en iyisini yapmaya para biriktirmeye çalışın miras lafını çok kullanıyorsunuz da yani bu sebepden diyorum çok büyük bir problemse miras sizde bi şeyler yapn çocugunuz için