Merhabalar bisey sormak istiyorum daha dogrusu fikir almak istiyorum ne yapabikirim diye 10 ay once sezeryanla dogum yaptim 2 ay sonra iliskimiz oldu esimle ve ondan sonra esim vajinamin genislemis olduğunu soyledi 10 ay oldu ve yine ayni dün yine söyledi iliskiden sonra bu durum beni rahatsiz ediyo ve bende zaten hamilelikten onceki gibi hissetmiyorum iliskide fazla esim girdiginde bunun icin ne yabilirim yasiyan var mi bu durumu

Mavii tabi ameliyyat yöntemide var ama korkuyorsan kegel egzersizi yap çok işe yarıyor bayaa daralıyor

Sirius ameloyattan korkum yok ama dediginize bi bakayim bide bi fitil varmis onu bir kere kullaninca eski haline donuyonus ayni genc kiz hali gibi arkadasim soylemisti onumuzdeki ay doktoruma gidecem bu durum icin

Mavii Sezeryanın genişlemeyle ne alakası var acaba?

Mavii fitil ne kadar işe yarıyor bilmem ama kegel egzersizleri çok işe yarıyor aşagı taraftakı kasları çalıştırıyor ve 3,4 gün düzenli yaparsan farkı çok iyi anlayacaksın. İnternetde falan da bak yemek yaptıgın yerde iş gördügün yerde her an istedigin gibi yapa bilirsin

Panda bende onu anlamadim zaten ama dogumdan sonra oldu bu yada kilom ve odemim gitmedi diyemi anlamadim valla

Mavii Normal doğum yapsan anlarımda genişlenmeyi amma sezeryanla olmaz bence belki çok ıslanıyosun ondan ola bilir mi acaba

Panda canım hamilelikte herkeste bir miktar genişleme oluyor,vajina büyüyor . Doğum şekliyle alakasız olarak bir miktar genişleme olabilir yani

Ayni dertten muzdaribim normal doğumda yaptim sezeryada. Normal doğumdan sonra dikişlerle fln baya toparlanip daraliyor fakT sezeryanla ayni hanfendinin dediği gibi genişlik yaliyorum ve bu durum hic hoşuma gitmiyor. Doktorumla görüştüm toparlariz dedi ama 1 gece hastanede kalman lazim dedi onuda şuan emzirdiğim için yapamadim

Lentlily Neden 1gün kalmanı istedi vagina daraltma ameliyatında bile yatılı olmuyo bildiğim kadarıyla ne yapacak acaba?

Ezelinur iki eltimde normal doğum yapti onlarda aynisini soyluyo hatta ealeri demis 4 kilo cocuk cikti yinede dar ilk gune gore