Mavii Sezeryanın genişlemeyle ne alakası var acaba?

Mavii fitil ne kadar işe yarıyor bilmem ama kegel egzersizleri çok işe yarıyor aşagı taraftakı kasları çalıştırıyor ve 3,4 gün düzenli yaparsan farkı çok iyi anlayacaksın. İnternetde falan da bak yemek yaptıgın yerde iş gördügün yerde her an istedigin gibi yapa bilirsin

Panda bende onu anlamadim zaten ama dogumdan sonra oldu bu yada kilom ve odemim gitmedi diyemi anlamadim valla

Mavii Normal doğum yapsan anlarımda genişlenmeyi amma sezeryanla olmaz bence belki çok ıslanıyosun ondan ola bilir mi acaba

Panda canım hamilelikte herkeste bir miktar genişleme oluyor,vajina büyüyor . Doğum şekliyle alakasız olarak bir miktar genişleme olabilir yani

Ayni dertten muzdaribim normal doğumda yaptim sezeryada. Normal doğumdan sonra dikişlerle fln baya toparlanip daraliyor fakT sezeryanla ayni hanfendinin dediği gibi genişlik yaliyorum ve bu durum hic hoşuma gitmiyor. Doktorumla görüştüm toparlariz dedi ama 1 gece hastanede kalman lazim dedi onuda şuan emzirdiğim için yapamadim

Lentlily Neden 1gün kalmanı istedi vagina daraltma ameliyatında bile yatılı olmuyo bildiğim kadarıyla ne yapacak acaba?

Ezelinur iki eltimde normal doğum yapti onlarda aynisini soyluyo hatta ealeri demis 4 kilo cocuk cikti yinede dar ilk gune gore

Panda yani aslında benimde kafama takildi çünkü estetik ameliyat yapan başkw bi doktora sorduğumda kalmana gerek yok demişti fakat güvenemedim bunu söyleyen de kaç yıllık doktorum bilemedim yaa. Bide estetik merkezlerinde fiyatta tuzlu oluyor biraz

propofol bende oyle biliyodum ama demekki bunye meselesiymis ya da kilo da etkiliyo bilemesim ya

Mavii Evet öyle oluyor gerçekten birde ben hep kegel egzersizi yapıyorum onun da etkisi var