Gamzelii556 Tospik Ben satışını yapıyorum canım instgaram @fatmanurbozkurt14 prolfilim herkese açık zaten ganoexcel ürünüdür bende öncesi ve sonrası foto atabilirim kendimdsn
Gamzelii556 Ben satışını yapıyorum canım instgaram @fatmanurbozkurt14 prolfilim herkese açık zaten ganoexcel ürünüdür bende öncesi ve sonrası foto atabilirim kendimdsn
Bizedemilolo Tospik eğer bebeğim 40 haftasında doğsaydı sıfır çatlağım vardı ama beş gün daha içerde durmak istedi bizde zorla doğurduk çatır çutur çatladım😭😭😭😭
Gamzelii556 Bizedemilolo burya nasil fotoğraf atıldığını bilsem atacağım ama bilmiyorum benimki de kırmızı kırmızı ve derin
Panda Gamzelii556 İmgyükle.com a giryosun istediğin resmi seçip yüklyosun sonra hakkında yazana tklıyosun embed paylaşm kodlarından 2. Olanı kopyalaıp yapştryosun. Sonu jpg ile biteni
Sirius Benimde 16,17 yaşımdan gögsümde yırtıklar var pek büyükte degil gögüslerim niye bu yırtıklar anlamıyorum kol altımdan geliyor yırtıklar nemlendiriyorum her duş sornası falan ama zaten artık düzelmez onlar sanki süt veriyorum ya🤦🏼♀️
Mavisim20 Tospik var olan catlaklara iyi gelen hic birsey yok. Bosuna urun alipta para harcamayin 12 yaslarinda basladi bel bolgemde ve ic bacak kismimda senelerdir hersey denedim gecmiyor rengi ten rengi oluyor catlak oldugu belli oluyor. Tek çözümü güzellik merkezlerinde cihazla sildirmek. Krem yag falan fayda etmiyor. Dogumda 9 ay bio oil kullandim sozde var olan catlaklarida azaltiyormus hic azalmadi gecmedide ama gobefimde hic hamiligimde catlak olmadi
Tospik Mavisim20 bebegım var oyuzden gıdemıyorum guzellık salonlarına aslında dedıgınız gıbı kesın sonucu onlar verıyor