SONSUZLUKKK Balponcik bu doktorlar neden demezki böyle biseyi anlayamıyorum yani insan bastan uyarır bilgilendirir insan napcagini bilmiyor doktorada sormayı unutmusum
SONSUZLUKKK Nietzsche kullanıyorum canim fitil olursa girmek olmaz demis bi arkadaş bilmiyordum en iyisi beklemek
Lentlily Yani enfeksiyonluyken insan bişeyde anlamiyo ki insanin cani yaniyo ama siz bilirsiniz tabi fitil fln başlandiği zaman 7 gün ilişki olmuyo diye biliyorum sma diğer yürlü ağizdan kullsniyosaniz ilaçi sıkıntı olmayabilir
SONSUZLUKKK SZAF68 fitil falan kullanmiyomusunuz peki gecmesi için benim ilk defa basima geliyor cok zormuş yani böylesi
Lentlily SONSUZLUKKK 2 taneyse 7 güne gerek yoktur heralde ben bikaç sefer 1haftalik olandan kullandim da onun için dedim
Kumralim SONSUZLUKKK ewt olabiliyor bende enfeksiyon akintim fln vardi doktor bi ilac yazdi vajinaya yerlestir diye 2 3 gun iliskiye girme dedi bende öyle yapmistim yani enfeksiyor onada gecebiliyormus diye duydum doktordan ben ama genede sen bi doktor tavsiyesi al bnce
Sylvester SONSUZLUKKK ben de aynı sorundan dolayı doktora gitmiştim yasak değil ama eşin de kullancak aynı ilaçları dedi çünkü eşler birbirlerine bulaştırabiliyorlarmış