Merhaba kizlar, yardimci olabilir misiniz? Ben evlenicem ama dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum, esim de prezervatif kullanmam diyor. Baska bir yontem var mi? Kusura bakmayin cok ozel oldu sanirim ama internette de birsey bulamadim 🙈
Evlenicem:)
Melike14 kullanmayin canim kullanmayin sonra benim gibi 9 ay 10 gün sonra bebegini kucagina alırsın 😂
Hayırlı olsun🧖🏻♀️
Erkek kontrol edecek kendini . Zevk suyu gelmeden ilişkiyi bitirmesi lazım .
Bizde kullanmadık.Evliliğin 3. Haftası hamile kaldım.2 sene 3 aylık evliyiz Kızım şimdi 1.5 yaşında😁 Hala kullanmıyoruz ama çekiyor kendini eşim
Belada sizdeki iyi cesaret gerçekten ben doğurdum 38.gun spiral takinmaya koştum😂😂😂
Belada cevremde kim eşine güvendiyse hamile kaldı canim, yinede sen bilirsin😂
Bende bu konuyla yakından ilgileniyorum.. 1 sene gercekten cocuk istemiyoruz eşimde prezervatif kullanmam diyor ve benimde dogum kontrol hapı kullanmami istemiyor.. cevremizde cocugu olmayan kişiler var ilk evlendiklerinde dogum kontrol haplari kullanmişlar ve şimdide cocuklari olmuyor
boncukk biz Canim hic bisey kullanmadik normal yoldan korunduk 2 sene sona hamilelik dusunduk ilk hamilelimde ikinci ayda kaldim hamile sona 10 haftalikken kalbi durdu ikinci hamilelimde 6 ayda kaldim Malesef gene kalbi durdu simdi 3 ye hamile kalamiyorum bence korunmayin insanin hayatinda aksiliklerde cikiyor boyle
Sone koruyor tabiki canim cevremdeki herkes spiral ile korunuyor ben 4 aydir takınmışım