Hayırlı olsun🧖🏻‍♀️
Erkek kontrol edecek kendini . Zevk suyu gelmeden ilişkiyi bitirmesi lazım .

Bizde kullanmadık.Evliliğin 3. Haftası hamile kaldım.2 sene 3 aylık evliyiz Kızım şimdi 1.5 yaşında😁 Hala kullanmıyoruz ama çekiyor kendini eşim

Belada sizdeki iyi cesaret gerçekten ben doğurdum 38.gun spiral takinmaya koştum😂😂😂

ayseoztas doğum kontrol hapı önerdi doktorum ama ben kullanmadım.Eşime güveniyorum o konuda 😁

Bende bu konuyla yakından ilgileniyorum.. 1 sene gercekten cocuk istemiyoruz eşimde prezervatif kullanmam diyor ve benimde dogum kontrol hapı kullanmami istemiyor.. cevremizde cocugu olmayan kişiler var ilk evlendiklerinde dogum kontrol haplari kullanmişlar ve şimdide cocuklari olmuyor

boncukk biz Canim hic bisey kullanmadik normal yoldan korunduk 2 sene sona hamilelik dusunduk ilk hamilelimde ikinci ayda kaldim hamile sona 10 haftalikken kalbi durdu ikinci hamilelimde 6 ayda kaldim Malesef gene kalbi durdu simdi 3 ye hamile kalamiyorum bence korunmayin insanin hayatinda aksiliklerde cikiyor boyle

Deryasss ah canim yaa benimde arkadaşimda böyle oldu ama sonra arka arkaya bebişleri geldi.. allah sanada hayırlı saglıklı bebişler versin inşallah olur inşallah

Sone koruyor tabiki canim cevremdeki herkes spiral ile korunuyor ben 4 aydir takınmışım

boncukk insallah cnm amin herkeze allah nasip etsin bisey sorabilirmiyim arkadaslarinin bebeklerininde kalbimi durdu sebebi belli oldumu

Deryasss 8 aylikken karninda ölmüstü bebek canim sonra uzun bir süre cocugu olmadi ve simdi masallah 3 tane oglu var .. detayli neler yasadilar ben bilemem canim allah sanada nasip eder insallah

boncukk Anladim cnm insallah hepimize nasip etsin allah yardimcimiz Olsun