Yansingeceler ahahahhaha mükemmel ya 🤣🤣🤣 böyle bir destek hattı olsada onlar yine bildiklerini okurlar boşa yorma canım güzel ellerini anlattıkların karşındakinin anlayacağı kadardır ..
Bilgilendirme amaçlı.
Yansingeceler ah canım boşuna yormuşsun parmaklarını o cahillere anlatamazsın herşeyin iyisini onlar bilir 😅
Yansingeceler Aradın mı sen günah mı çok merak ettim😅 Eş ile yapılan cinsel münasebette sevap zaten , ama ibadet gecelerin de yapılması uygun görülmemiş ama hiçbir yerde günah yazdığını görmedim valla neye göre fetva verip yargılıyorlar onu da anlamış değilim😏
Dolunayy günah demiyelimde ona ben şahsen o günlerde vicdanen huzur bulduğum için aklıma gelmez o iş mesela dün gece bol bol dua okuyup namaz kıldım huzur buldum he yapanda yapar onların kendi tercihi şahsi görüşüm o tarz günlerde biraz geri çekilmek
Cemrerana aynı kanıdayım 🙏🏻 Herkes fikirlerin de yaptıklarında özgürdür yargılamak haddimiz değil birde yaşam büyüme taRzı ortam kültür farklı olduğu için birçoğumuz bu dini bilgileri kulaktan duyma denen tabirle biliyoruz bu yüzden herkesin karışık bana göre 🙈
deleted77 kesinlikle canım 🙏
Dolunayy ya mesela bi arkadaşımız bunun için post açmış bana gereksiz ve boş geldi sanki seks yapmak yemek içmek gibi bi hayati ihtiyaçta zorda kalmış ..
Cemrerana Hahhhah haklısın canım ama belki birine faydası olur diye yazmadan geçemedim 😀😀
KirmiziOjeli 😀😀 ne diyeyim umarım bir kişiye bile faydası olur 😀
Dolunayy Bu konular hakkında aramadım ama çok araştırdım 😀😀