Wtf 4 senelik evliyim eşimi tüylü görmedim genel olarak da bir erkeğe göre çok temiz bakımlıdır

Wtf ben 4.yılıma giricem eşimde tek tüy görmedim çok dikkat eder

Ay şuan soruyu onuyunca bi düşündüm de hic dikkat etmrmişim heralde hatirlsmiyorumm yorgunluk ve heyecandan ötürüüü. Ama temiz olmasa dikkatimi cekerdi heralde

Dolunayy boXser giyince aklıma şey geldi bende eşime boXser almıştım dikkat uzun ve geniş araç yazıyordu üzerinde 😂 ben bunu giymem dedi ama kaçar mı hiç benden 😂

Wtf bnm eşim aşırı titizdr o konuda hatta her konuda öyle çok dikkat eder

Wtf benim eşimin de benim gibi lazerli özel bölgeleri bu yüzden hep temizdir çokta dikkat eder 🙏🏻

Wtf 3 senelik evliyim. Ilk gün nasıl temizse ,hala öyle temiz 😊😁 hatta ayıptır söylemesi koltuk altinı bile hic tüylü görmedim. Cok dikkat eder.

ZRaporu, başlığı Erkeklerin temizliği olarak değiştirdi.

Olivetti ahahah ilk giydiğii ve senin verdiğin tepki çok eğlenceli geçmiş olmalı😅

Wtf benimkinde kıl tüy pek yok tüm vücudunda😂😂 bende daha çok vardır 😂😂

4 gün sonra

Benim eşim benden temizdir o derece diyebilirim sevgiliykende evlenincede üç yıl oldu tek tüy görmedim vücudunda mis gibidir ne kokusu ne tüyü hiçbir şeyi yok kişisel bakımın ilişkiyle alakası yok

4 gün sonra

Acibaal benimkide öyle ormanlık alan gibi dolaşıyor 1 ay falan kesmiyor iğrenç bi herif sonra ilişki isteyince canım çekmıyor tersliyorım beni istemiyosun diye tribe giriyor neyini isteyim allah aşkına