Alga ben üçüncü gün başladım ilacı kullanmaya eczaneye gidip sordum 3 dedi

Bende 7ci klomeni kullanmıştım acaba o yüzden mi faydasını görmedim

Alga 7ci günü canım, eksik yazmışım

Alga

Alga ben 3. Günü kullanmaya başladım . Ayın 14 de doktora gidecem

Ozlemy yok daha bitmedi dün başladım içinde 10 tane var zaten ben günde iki tane peş peşe kullanıcam toplam 5 gün kullanıcam .ayın 14 ünde kontrole gidecem

• Alga bunu yanıtladı.

Alga

Ozlemy Siz ne zaman kullandınız ?faydasını görmediyseniz şuan ne olcak ?doktorunuz nasıl bi tedavi uygulayacak 🤗

Alga canım kusura bakma benim yanlışım varmış bende 2 defa kullandım 3.günü kullandım dün gebelik testi yaptırmıştım negatif çıkınca biraz aklım karışıktı o yüzden saçmalamışım kusura bakma ya kullanman doğru 3.gün başlıyorsun bende günde ikişer ikişer içiyordum

Alga bilmiyorum ki canım, bende bi muamma içerisindeyim geçen ay ilk defa adetim leke ile başladı bu yüzden dr hcg testi istedi araya hafta sonu girdi gittiğimde adetin 7ci günüydü 5lik klomen verdi o bittikten 3gün sonra kontrole gel demişti gittim çatlama iğnesi verdi bunun üç ay etkisi var dedi olmazsa gelirsin dedi, göğüslerimin rengi değişti uçları büyüdü kasık ağrılarım çok oldu kesin hamileyim diye düşündüm dün test yaptım 1.83 çıktı

• Alga bunu yanıtladı.

Sevvalsaglamm canım benim dr gittiğim de biliyordu adetin kaçıncı günü olduğunu dediği şekilde uyguladım, gerçekten yanlışmı kullanmışım

Ozlemy bende ayın 14 de gidecem cnm bakalım hayırlısı olsun hakkımızda 🤗

Alga evet gittim tabi 6 ay uygulanabiliyor bu tedavi ama ben bıraktım