• Muhabbet
  • KARNİMDA HİÇ ÇATLAK OLUŞMADI HAMİLELER OKUSUN 🤗

Kızlar deneyimimi sizlerle de paylaşmak istedim . Hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren 1 aylıkken başladım sürmeye Hindistan cevizi yağı ve badem yağı her aklıma geldiğinde Hergun sürdüm özellikle gece yatarken hiç aksatmadim sabah kalkar kalkmaz sürdüm. Bol su içtim hamileliğim boyunca . Şuan karnım hiç doğum yapmamış gibi sıfır çatlak . Sizde yapın görümcemde benden sonra hamile kaldı onada söyledim yaptı onda da aynı şekilde hiç çatlak olmadı ve onlarda genetik kayınvalidem de aşırı çatlak var işe yarayacağını düşünmedi ama yaradı genetik değil kızlar önlem alın mutlu olun 🤗

HemsireAnne, başlığı KARNİMDA HİÇ ÇATLAK OLUŞMADI HAMİLELER OKUSUN 🤗 olarak değiştirdi.

HemsireAnne hindistan cevizi yağı iyi nemlendiriyor fakat tüylenme yapıyor . Başlarda sürüyordum anında bıraktım. Eşim tüydense çatlağı tercih ederim dedi. Bio oil kullanmaya başladım sabah akşam. Şuan benimde çatlağım yok 😊

Nietzsche ben genelde çok tüysüzum ondan olabilir 25 yaşındayim bacaklarımda hiç kıl tüy çıkmadı annem doktora götürmüştü bacaklarımda kıl kökü oluşmamış ondan çıkmıyormus 😃 o yönden çok şanslıyım biz ailecek tüysüzuz ama saçlarımız çok gür 😃

HemsireAnne ben bebek yağı kullandım güreşçiler gibi gezdim hep😬benım göbeğimde hıc yok ama göğsümde oldu🤦‍♀️

HemsireAnne bakım ürünleri denince akla ben gelirim aşırı seviyorum 💃🏼🥳😎

HemsireAnne ben sadece bebek yağı sürdüm benim annemde de çok çatlak var ama bende olmadı çok şükür hiç çatlağım yok

HemsireAnne şanlısınız o zaman 🤭benimde yok öyle . Olanda sarı ,sarışın olduğum için ,ama yağ baya kıl yapmıştı onları 😂

Nietzsche 28. Haftaya girmeden geldiler canım 🙏🏻 2 si kız 1 i erkek minik olmazlarmı ya 970 gram 1100 gram 1000 gram 🤗