Nietzsche HemsireAnne hindistan cevizi yağı iyi nemlendiriyor fakat tüylenme yapıyor . Başlarda sürüyordum anında bıraktım. Eşim tüydense çatlağı tercih ederim dedi. Bio oil kullanmaya başladım sabah akşam. Şuan benimde çatlağım yok 😊
deleted77 Nietzsche benimde hiç yok hemde üçüz Doğum yaptım ama lierac, Burst beest mama bee, mustela bakım yağı çok kullandım 😎
Nietzsche deleted77 e sansınlar 3 tane bebeğe az bile valla , bide erken doğuyorlar o açığı kapatmışsındr😊
deleted77 Nietzsche 28. Haftaya girmeden geldiler canım 🙏🏻 2 si kız 1 i erkek minik olmazlarmı ya 970 gram 1100 gram 1000 gram 🤗
Nietzsche HemsireAnne valla canım bende de görümcemde de yaptı ,zaten millet saçlara kullanıyor o yağı . Yapması normal geldi bana .
HemsireAnne Nietzsche ben genelde çok tüysüzum ondan olabilir 25 yaşındayim bacaklarımda hiç kıl tüy çıkmadı annem doktora götürmüştü bacaklarımda kıl kökü oluşmamış ondan çıkmıyormus 😃 o yönden çok şanslıyım biz ailecek tüysüzuz ama saçlarımız çok gür 😃
Nietzsche HemsireAnne şanlısınız o zaman 🤭benimde yok öyle . Olanda sarı ,sarışın olduğum için ,ama yağ baya kıl yapmıştı onları 😂
Pembekoala_ HemsireAnne ben bebek yağı kullandım güreşçiler gibi gezdim hep😬benım göbeğimde hıc yok ama göğsümde oldu🤦♀️
Visvit HemsireAnne ben sadece bebek yağı sürdüm benim annemde de çok çatlak var ama bende olmadı çok şükür hiç çatlağım yok
Nietzsche deleted77 yaa minnacıklar ,nasıl zorlu bir süreçtir . Allah acılarına göstermesin ,sana bağışlasın 🤲
deleted77 Nietzsche amin inşallah 3 ay küvözde kaldılar az büyümüşelrdi çok zorlu günlerdi ama geçti şükür 🥰