Kızlar ben orgazm olurken bağırarak hoşuma gidiyor ve baya ses çıkarıyorum 😄sanki ses çıkarınca daha zevkli oluyor Muş gibi sizler de benim gibi mi oluyorsnz merak etim haydi yoruma😁😎
Hadi kızlar yoruma😄(bağırmak )
Ysmncoo benim yanımda yatıyor kız eşim bazen ağzımı kapatıyor😁
Poncigimm evet geçenlerde birden bağırdım eşim eliyle ağzımı kapatti en sonunda 🤣😂
Poncigimm allah allah ya bu bağırmayıda burda gördüm niye bağırıyorsunuzki ha bu arada niyetim linçlemek değil sadece soru 😎
[silindi]
Poncigimm bebeğiniz yanınızda yatarken mi yapıyorsunuz🙄🤦🏻♀️ Değil aynı odada bağırmak, yapmak bile beni rahatsız ediyor 🥴 ne rahatsınız maşallah :)
[silindi] bilip bilmeden ne konuşuyorsun tek yaşamıyorum ben kızım daha küçük nerde yatircm
Ysmncoo 1.5 yasinda
[silindi] başka oda yok
deleted77 İçten gelen bir his oluyor
Hyry9004 uyurken ne anliyabilir
Poncigimm e yani ölü balıkta olmamak lazım 🤪 istemsiz oluyor zaten de bağırma değil inleme desen daha anlaşılır olur 😅
Poncigimm ben çok zevk alınca kahkaha atarım genelde 😅😅😅😅😅
Ay valla hayranım size bırak inlemeyi canım %90 istemez ayda yılda bir ister onuda gidip eşime diyemem boşalmak nasıl oluyor onu bile bilmiyorum 😔
[silindi]
Poncigimm bir tane mi oda var
[silindi]
Poncigimm valla kusura bakmada yanında da yapılmaz yani bi anda uyanıp gözlerini açsa görse napacaksın ? Bide bağırıyormuşsun