• +18
  • Hadi kızlar yoruma😄(bağırmak )

Kızlar ben orgazm olurken bağırarak hoşuma gidiyor ve baya ses çıkarıyorum 😄sanki ses çıkarınca daha zevkli oluyor Muş gibi sizler de benim gibi mi oluyorsnz merak etim haydi yoruma😁😎

Poncigimm evet geçenlerde birden bağırdım eşim eliyle ağzımı kapatti en sonunda 🤣😂

Poncigimm allah allah ya bu bağırmayıda burda gördüm niye bağırıyorsunuzki ha bu arada niyetim linçlemek değil sadece soru 😎

• [silindi]

Poncigimm bebeğiniz yanınızda yatarken mi yapıyorsunuz🙄🤦🏻‍♀️ Değil aynı odada bağırmak, yapmak bile beni rahatsız ediyor 🥴 ne rahatsınız maşallah :)

[silindi] bilip bilmeden ne konuşuyorsun tek yaşamıyorum ben kızım daha küçük nerde yatircm

Poncigimm öyle cok bağırmak değil ama bende biraz bağırıyorum, inleme de denebilir aslinda 😂 ben inledikce eşim daha fazla gaza geliyor 😂

Poncigimm sonuçta o bağırmalar inlemeler. Küçük olsa neyse benim bebeğim gibi 1.5 yaşında gördüğü herşeyi anlamasa bile bilinç altına yerleşecek birşey sonuçta.

Ay valla hayranım size bırak inlemeyi canım %90 istemez ayda yılda bir ister onuda gidip eşime diyemem boşalmak nasıl oluyor onu bile bilmiyorum 😔

• [silindi]

Poncigimm valla kusura bakmada yanında da yapılmaz yani bi anda uyanıp gözlerini açsa görse napacaksın ? Bide bağırıyormuşsun