Poncigimm allah allah ya bu bağırmayıda burda gördüm niye bağırıyorsunuzki ha bu arada niyetim linçlemek değil sadece soru 😎
Hadi kızlar yoruma😄(bağırmak )
[silindi]
Poncigimm bebeğiniz yanınızda yatarken mi yapıyorsunuz🙄🤦🏻♀️ Değil aynı odada bağırmak, yapmak bile beni rahatsız ediyor 🥴 ne rahatsınız maşallah :)
[silindi] bilip bilmeden ne konuşuyorsun tek yaşamıyorum ben kızım daha küçük nerde yatircm
Ysmncoo 1.5 yasinda
[silindi] başka oda yok
deleted77 İçten gelen bir his oluyor
Hyry9004 uyurken ne anliyabilir
Poncigimm e yani ölü balıkta olmamak lazım 🤪 istemsiz oluyor zaten de bağırma değil inleme desen daha anlaşılır olur 😅
Poncigimm ben çok zevk alınca kahkaha atarım genelde 😅😅😅😅😅
Ay valla hayranım size bırak inlemeyi canım %90 istemez ayda yılda bir ister onuda gidip eşime diyemem boşalmak nasıl oluyor onu bile bilmiyorum 😔
[silindi]
Poncigimm bir tane mi oda var
[silindi]
Poncigimm valla kusura bakmada yanında da yapılmaz yani bi anda uyanıp gözlerini açsa görse napacaksın ? Bide bağırıyormuşsun
[silindi]
Poncigimm ya düşünceniz çok yanlış 😯
- Düzenlendi
tokyo-12 Bunlar hep Partnerinden kaynaklı zevk vermiyordur yoksa böyle düşünmezsin
[silindi] İnsanların dublex evleri ayrı ayrı odaları olmayablr ya beşik yatak odamda benim de 6 aylık kızım var oturma odam koltukla dolu oraya koyamam çocuk odam yok misafir odam var orasıni da koltuklar masa vs dolduruyor yani kızımın beşiğini yanımdan başka koyacak bir yer olmadığı için mecburen bizde işimizi kızım uyuduktan sonra görüyoruz ama sesimiz duyulmasn diye yanına müzik açık koyuyorum onun sesinden başka bişey duymuyor
- Düzenlendi
@[silindi] bende kaynanml yasiyorm diğer odası salon kaynım yatıyor bir de mutfak var kızımı nereye yatircam mecbur yanımdaki beskikte yatıyor nice böyle kadınlar var herkesin ayrı odası yok tabi böyle bilinçsiz konuşanlardan nefret ediyorum ayrıca bağırmak dan kastım evi ayağa kaldırmıyor um konuşur şekilde inlemek diyelim kızım şimdiye kadar kalkmadı kalksa da zaten devam etmeyiz kendimizi biliyiruz zaten