Esmerkiz Merinovaa benim kullagdigim comple vucut sac tirnak hafiza hersey yani hangisi daha iyi bilemiyorum simdi😁
Mom2 Merinovaa benimde cok fazla dokuluyor adi nedir vitamilerin acaba ? Merinovaa Hollda da yasiyorum , guzel bir rastlanti oldu :) memnun musunuz bu urunden
Esmerkiz Merhaba sorum olucakti hollandadan yakin zamanda ucakla turkiyeye giden oldumu ?? Tes yaptiracagim onu biliyorum ama form dolduruyormussun onun hakkinda bilgisi olan varmi aciklik getirorseniz sevinirim🥰 ha bide cerrahi maske mecburbu ? sevgilwrle kalin
Merinovaa Esmerkiz Mond kapje mecbur canım. Test yaptırtıyormuşlar form gibi bişeyde duymuştum bende dolduruyorlar.
Merinovaa Mom2 Ne güzel canım çok memnun oldum. İlaçtan memnunum ilk aldığımda onu daha bitirmeden iyi geldiğini hissetim saçım daha az dökülüyordu. Sonra araya Ramazan girince aksaltım saçım tekrar dökülmeye başladı. Şimdi tekrar kullanıyorum ve çok memnunum. Resmini atmıştım oradan bakabilirsin ürünü.
Queenlashes Cicegi slm ben saç dökülmesine karşı evde hazırladığım karışımı kullanıyorum.. Faydasını gördüm. 2 avokado, cocos olie, Argan olie, castorolie hepsini karıştırıp karışımı saçıma yediriyorum poşetle sarıp 30 dakika bekletiyorum sonra yıkıyorum.