Nietzsche doğrudur hemşire bir arkadaşımda demişti gebelikte oldu diye henüz benim olmadı ama olmayacağı anlamına gelmez 🙈

deleted77 olursa yaz buraya😂 ben kimle olduğunu hiç hatırlamıyorum muhtemelen erkeklerde öyledir ya

Mirinda rüyalanırken hiç görmedim ama bekarken ve lohusayken rüyalanınca anlatmıştı. Seni gördüm rüyamda çok değişikti falan diye rüyayı anlatır 😁

Nietzsche haha yazarım 🙊benim koca bekarken beni görmüş çok farklı şeyler oldu diye anlatmıştı bunu 🙈😂

Nietzsche kız bu rüyalanma olayında adamlar öyle şeyaparken görmüyorlar 🙈 benimki çok isteklidir ondan giriyordu rüyalarına düşüne düşüne 😂

Sedaa kız ben isteyince hiç geri çeviremiyorum daha hiç hayır diyemedim adama nasıl beceriyosunuz 😂

ZRaporu işte benimki anlatmadığına göre beni görmedi kim bilir kimler 😂

Nietzsche hey maşallaah 😂 bizde normalde böyleyiz ama araya hamilelik lohusalık girince böyle oldu o kadar sinirlerim bozuldıki resmen adamı gece uykusunda kontrol ediyorum😂 sabah uyanınca duşa girerse eğer hemen boxerını kontrol ediyorum boşalmış mı diye bi yakalasam ohoo bi dünya kavga 😂😂

deleted77 ay öyle yapıyorum zaten ya şaka bi yana😂 hatta sonra anlaşma yapıyoruz bir dahaki rüyasında beni görecek konuştuk😂

Mirinda hiç kontrol etmemiştim bidaha makineye atarken tek tek bakim jahajahash

Nietzsche bir çoğunda tıpta da görünmüyor olarak biliniyor kız benim koca söylüyo görse 🙈

Mirinda ya farklı birini de görebilir aslında bozulurum ama uzatmam çünkü bazen bende rüyalanıp hiç tanımadığım adamları görebiliyorum 😅

deleted77 benmki hiç rüyalandığını söylemedi 😂onun yerine sabah 5,6 gibi rüyasında beni görüp üstüme atlıyor 😂😂 bundan sonra bi takip edim bakalım oluyor mu bizimkinde 😂

Nietzsche benimki bekarken demişti 🙈😂 bende gerek olmadığını düşünüyorum fazlasıyla birliktelik yaşıyoruz zaten 🤩