Kizlar aranizda iliskiye gore istediginiz bebek cinsiyeti tuttumu yani su pozisyon erkek veya kiz gibi ya da bunu bilen var mi bu ara cok duyuyorum iliski pozisyonlarina gore erkek yada kiz bebek istiyenleri tabi rabbim ne nasip ederse odur yeterki saglikli olsun tüm evlatlar ama cok sacma geldi bana tabi ne kadar dogru bilemiyorum mantiksiz buldum ben

Mavii bir sağlıkçı olarak o pozisyonlar kesinlikle yalan.
    Sözüm size değil lakin az önce öyle bir posta denk geldim aşırı sinir oldum birde millet oğlan olsun peşine düşmüş niye erkek bebek? Allah her isteyene vaktinde sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Ben yıllarca bir bebeğim olsun diye ağlarken millet erkek bebeğin peşine düşmüş bu nasıl bir cehalet kesinlikle saygı duymuyorum.
    Türkiye de Şu an yok fakat bir çok tıp yönetmenliğinde embriyo genleri kromozomları ile oynanarak istenen cinsiyette bebekler elde ediliyor ama ne yazıkki bu bebekler %50 sağlıklı olma ihtimali bile çok düşük bir çok aile bunu göze alarak işlemleri yaptırıyor diyecek sözüm yok bizler bir bebeğimiz olsun diye gözyaşları dökerken sağlıklı bireyler bunları yaptırıyor Allah ıslah etsin 🙏🏻

Kusura bakmayın çokta uzun oldu ama ben bebeğim olsun diye neler yaşadığım yıllara gidince bunlar erkek olsun diye uğraştığını görünce öyle üzüldümki anlatamam ..

Mavii böyle bisey olabilir mi allah askına ya ayrıca bende özellikle cinsiyet için pozisyonla mantıksız seylerle ugrasıp bebek isteyenleri hic anlamıyor ve saglıklı bulmuyorum tamam herkesin içinden bisey gecer hamileyken gonlunden gecen vardır bisey demiyorum ama sırf o olsun diye pozisyonmus içicekmiş cok sacma geliyor hic yapmamalılar diye düşünüyorum canım

deleted77 evet gercekten cok mantiksiz yani rabbim neyi nasib ederse odur yeterki saglikli olsunlar ben anlam veremiyom bu yok cin takvimi iste pozisyon falan

Rouge o kadar cok duyuyorum ki çevremde yok sunlari yemek erkek iste kiz oluyor yok iliskide kadin uste ise erkek falan bi an dedim ne alaka ya tamam evet erkegin spermi belirler cinsiyeti ama pozisyonmus suymus cok sacma allah akil fikir versin valla ne diyim

Mavii yalan onlar yaa pozisyona göre cinsiyet mi belli olur muş saçmalık

Mavii hayırlı ve sağlıklı bir evlat cinsiyetten daha önemli bence.

Amin allah olan evlatlarimiza uzun sağlıklı ömür versin amin olmuyanlara da evlat nasip etsin

Mavii resmen burda bizle dalga geçmişsiniz yazıklar olsun !

13 saat önce farklı bir cinsiyet postunda parantez içine aldığımı yazmışsınız siz burda tepkimi ölçüyorsunuz yada erkek doğurmak için taktikmi arıyorsunuz bu nasıl bir cehalettir Allah akıl fikir versin inşallah .

(Canim ucretli mi bakiyosun nasil mesajlari fazla okuyamadim baya oldugu icin bir kizim var temmuzda tam 25 yasima giriyorum 96 liyim bu sene ve onumuzdeki sene icin erkek bebek hangi aylar bakabikir misin()

Mavii evet ben üstteyken (at binici pozisyon) ve köpek pozisyonda yaptık kız için ve şuan kızımız var 😂😂

deleted77 evet gerçekten hayret verici kendine destek birlerini arıyor sanırım.

ZRaporu kesinlikle öyle ah birde kendini akıllı sanması 🤔
                  En sinir olduğum insan tipi sinsi.

deleted77 yorum yapmadan once profillerini gezmeyi alıskanlık haline getirmem lazım artık🤦🏻‍♀️
                  @Mavii siz de neden hem burda sacma olduğunu söyleyip hem bu konuda yardım arıyorsunuz bir de gelmiş sacma olduğunu söylediğimizde hak veriyosunuz kendi düsüncelerinizin arkasında durabilirsiniz isteyen istedigine inanır ben erkek olsun istiyorum bu sekilde erkek cocuk sahibi olan var mı diye sorabilirdiniz ama bu sekilde dalga geçiyor gibi oluyosunuz bizde gelmiş fikrimizi belirtip sizle bu konuyu tartışıyoruz

Rouge vaktim oldukça giriyorum artık ben canım ya çoğusu yalan yanlış konuşuyor buna ne gerek varki sonra kendileri ile çelişiyorlar hop ardına yeni hesap açıyorlar bizde inanıyoruz sanki 🤔 ne kadar irreti bir durum kendisini fazla akıllı zannediyor ..