avokado_sever30 Allah Allah bu pozisyonda iki oğlum oldu çok enteresan 🤔😂
Cinsiyete göre iliski
ZRaporu kesinlikle öyle ah birde kendini akıllı sanması 🤔
En sinir olduğum insan tipi sinsi.
deleted77 yorum yapmadan once profillerini gezmeyi alıskanlık haline getirmem lazım artık🤦🏻♀️
@Mavii siz de neden hem burda sacma olduğunu söyleyip hem bu konuda yardım arıyorsunuz bir de gelmiş sacma olduğunu söylediğimizde hak veriyosunuz kendi düsüncelerinizin arkasında durabilirsiniz isteyen istedigine inanır ben erkek olsun istiyorum bu sekilde erkek cocuk sahibi olan var mı diye sorabilirdiniz ama bu sekilde dalga geçiyor gibi oluyosunuz bizde gelmiş fikrimizi belirtip sizle bu konuyu tartışıyoruz
Rouge vaktim oldukça giriyorum artık ben canım ya çoğusu yalan yanlış konuşuyor buna ne gerek varki sonra kendileri ile çelişiyorlar hop ardına yeni hesap açıyorlar bizde inanıyoruz sanki 🤔 ne kadar irreti bir durum kendisini fazla akıllı zannediyor ..
ZRaporu hahaha 😂😂 yaa çok güldüm ama bir de eşim hep yorgundu bunu da dene derim
avokado_sever30 siz ciddimisiniz gerçekten yoksa takılıyormusunuz
avokado_sever30 yok daha denemem 2 yeterli 😂
deleted77 evet tatlım ciddiyim eşin yorgun olunca da kız diyorlar çünkü yorgunken kız kromozomu ortaya daha çok çıkıyormuş
ZRaporu yani deneme yanılma değil bu durumlar kuzum nasip işi ama öyle duymuştum ben etrafımdan