Rouge Kis_masali kız baktın erekte olmuyor hic elini cebine at öyle de hemen hazır ola geçiyor komigime gidiyo ama biyandan iyi 😂aay iyiki erkek degilim he
Kis_masali Rouge Aaa bak bunu denemeliyim ama sokak ortasında mi deniycem acavsbsj😂hiç sevmez öyle şeyleri. O gün degdirdi geri çekti😂
Rouge Kis_masali yok yok aman aman o zaman genede aklında bulunması acısından 😉😂benimkide kızardı sokakta kıytı köşede belki.. 😂
Kis_masali Rouge kaynanamlarda falan yaparım. Ben mutfaktayken sigara içmeye gelir bı dokunurum şöyle,aaahhh yapma der 😂😂😂😂
Rouge Kis_masali yok canım koronadan hicbisey belli degil sadece isteme oldu daha zaten önce nişan yapıcaz biyer tutup onu bile yapamadık şimdide bizim buraya sokaga cıkma yasagı gelcek diyolar iyice karıstı ortalık yani sansımıza
KirmiziOjeli 19524 alakası yok çiş gelince soğuk alınca vs vs çok sebebi var öyle olsa eşimin 2 3 yıldır hergün böyle rüyalar görüyor olması lazım 😅
deleted77 19524 en ufak temasta dahi harekete geçtikleri için gayet normal ya 🙈 ben bazen bilhassa yapıyorum hafif dokunmak yetiyor 😎 idrar gelmesi temas hali vs.olabilir gayette doğal
19524 deleted77 yani inş normal birseydir birlikte olduğumuz zamanlarda bile çok dokunmam gerekiyordu ancak kalkiyordu öyle anında birden olunca tuhaf yaa ne biliyim
Rouge Cemrerana burda yazılanları görüyorum aman böylesi daha iyi galiba 😂nasıl biseyse onların işide zor vallahi 😂
Cemrerana Rouge kız diyorum noluyor böyle her dk her dakika sana dayanamıyorum diyo manyak 🤣 hoşuma gitmiyomu tabiki de gidiyor 😅