• +18
  • Lezbiyen anıları ?!

gul26 Nasıl oluyor, yapmış olunsa nasıl bir zevk alınır. Yapsam kiminle yapabilirim merak edilen ve düşünülen 🤣

BQuen asla linclemek için söylemiyorum herkesin kendi tercihi kimsenin hayatını ben yasamıyorum ya sonucta ve gerçekten lez arkadaşım da vardı asla bunu yadırgamıyorum lafım buna degil ama kuzenle hala öpüşmek ve evli olmak buna biraz tuhaf oldum acıkcası yani o zaman neden evlilik o insana yazık karsıdakine de yazık acaba bundan haberi var mı bilse kendini nasıl hisseder kafamda deli sorular kız konusmasaydım daha iyiydi😂ama kendi bilecekleri iş sadece insan biraz düsünmeli empati kurmalı diye düşünüyorum

Gamzexxx hiç lezbiyen anım yok 🙂 bastırılmış duygum da yok. İzleyince belki bir tık hoş gelebilir ama reelde göt meme ellemek falan itici gelir bana

Gamzexxx arkadasim lez. Hatta yakalamissim sevgilisiyle.
        Ne saf misim haberim yoktu bir aksam oturmaya gitmistim. Sohbet muhabbet baktim.ikiside cok samimi davranıyorlar birbirlerine saplak vs atıyorlar. Hic aklimin ucundan gecmedi sonra nunlar mutfaga gitti bende diger arkadasimla oturuyorum vay bitmisti gidip mutfakdan alicaktim baktim bunlar opusuyorlardi birbirlerini parmaklıyorlardi sonra ben hemen kacip diger arkadasima babam aradi benim gitmem lazim demistim cok utanmistim ve buyuk soktu ozaman benim icin.
        3 gun boyunca lez arkadasimin yuzune bakamadim sonra beni kenara cekip birseymi yaptim kaciyorsun benden diyince bende tesadufen sizi gordum utandim ciktim evden demiştim ozur diledi biran tutamadim.kendi mutfakda yaptik evet lez duygularima hakim olamiyorum demisti. Hala gorurusuruz ama gözümün onune hep geliyor arkadasimi gorunce