BQuen Bingo bence cidden çekemiyorlar zaten eşleri ile mutsuzlar demkki yoksa insan gidip sırf eleştiri için post açmaz 🙄
KirmiziOjeli Bingo napsınlar cinsel hayatı ölü olanlar görünce şok oluyor işte neler varmış bee diye 🤣🤣
Bingo Teksasss üye değilim oraya aslinda günlük bebegim için çıkan bilgilendirmeler oluyor onları okuyorum. Arada girip bakıyorum. Denk geldi 😁
Teksasss Bingo bende hem orada hem burada varım ama sessiz takipciyim 😂😜 genelde ben sen buraya yazmadan önce girmiştim gördüm yorumları falan okuyup çıkmıştım sonra buraya girdim hemen senin postu gördüm hayret ettim valla maşallah hiç birşey kaçmıyor
Olalalala Bingo hahah orda üye olmadan annelerin gün odası etiketi çıkmıyor ki o post annelerin gün odası etiketliydi 😂demekki üyesiniz 🙄
Bingo Teksasss yok kız denk geldi valla 😁 ben doktoruma sorarım soracağımı o platform benim işime yaramaz üyelik açmadım.
Teksasss Bingo en iyisi valla doktor bilir herşeyi ben sırf muhabbetleri okumak iicn oradayım zaten 😂 bazen iyi oluyor kafa dağıtmaya yariyor benim için isime yarayan bilgi olursa diye de arada sıra da bakıyorum sadece
Flowersparadise KirmiziOjeli kız öyle deme bende orda görüp geldim burayı bilseydim orda durur muydum 😂😂
deleted77 Cemrerana ah bide perine yazmışlar 🤣 hemen girip yorumumu yapıştırdım linççi tayfa oldum ayol 😂 şimdi orda kim varsa toplanır buraya 🤔
deleted77 Selale evet kız şok olmuşlar 😂 mahalle kadınları habire koca kaynana elti çekiştirdiği için burası onlara abes kaçmışmış