Bingo bende hem orada hem burada varım ama sessiz takipciyim 😂😜 genelde ben sen buraya yazmadan önce girmiştim gördüm yorumları falan okuyup çıkmıştım sonra buraya girdim hemen senin postu gördüm hayret ettim valla maşallah hiç birşey kaçmıyor

Teksasss yok kız denk geldi valla 😁 ben doktoruma sorarım soracağımı o platform benim işime yaramaz üyelik açmadım.

Bingo en iyisi valla doktor bilir herşeyi ben sırf muhabbetleri okumak iicn oradayım zaten 😂 bazen iyi oluyor kafa dağıtmaya yariyor benim için isime yarayan bilgi olursa diye de arada sıra da bakıyorum sadece

Bingo ya Allah için neden şok oluyorlar anlamıyorum herkes herseyj biliyor bi sıkıntı olunca bilgi alıyoruz. Sex konusunda da alırız .bazıları baya iyiler bazıları baya çekingen hani herkes burada birbirini açıyor ki kimse biseyden mahrum kalmasın. Hem biz hem eşimz ve hepimiz mutlu oluyoruz . Sanki onlar bi bok yapmıyor sap gibi yaşıyorlar. Ha bire buraya laf atıyorlar

Kis_masali perine diye başlıyo kız ismi postun en yeni yap sırayla bak ben öyle yaptım 🤣