Bingo hahah orda üye olmadan annelerin gün odası etiketi çıkmıyor ki o post annelerin gün odası etiketliydi 😂demekki üyesiniz 🙄

ayy cocugum yok en sonunda o uygulamayı indirticekler bana böyle seyler için merak ettim bak gidem de indirem

Rouge açın normal bi soru sorun cinsellikte hemen gelir linçler silicem uygulamayı burda herkes birbirine çok yardımcı oluyor orda da çok aktif değilim😣

Olalalala indirdim şimdi bakıyorum da gerçekten sinirlerim bozuldu hayır hem şok olmus kendisi begenmemiş hemde begenmedigi uygulama üzerine post acmıs ne diyim geldiler bana gine en azından gıybet var kayınvalideden bahsediyolr diye duymustum indiriyim sıkıntım gider o konuları okurum diyodum da yok anam yok bende silerim

Ya hayır bi de orada her şeye şok olan bir tayfa mevcut ben de az önce girdim ki kadının birisi markette bi adam eşine vücut çorabı almış onu görmüş şok olmuş taaaa reel hayatta ki adamı linçliyorlar mgmgmgmgmhlhl

Rouge 😂ah neler çekiyor o kaynanalar kalitesini düşürüyorlar uygulamanın😣

deleted77 ay ne alaka acaba ya bide hepsi anne onlar o çocukları marketten filan aldılar heralde😆🤦‍♀️ bu olaylara konuşulanlara uzaylı gibi davranmaları çok saçma😅 herkesin zaten bildiği şeyler ama tanıdık kişilerle malesef bu kadar açık konuşamadığımız sıkıntılar veya bilmediklerimiz oluyor burda bu konuları konuşuyoruz rahatsız olan çıkabilir uygulamanın ise yarayan kısmını kullanır😉 buraya girmeyebilir uygulamayı silebilir ama hala buradaysan okumaya mecbursun tatlım zorla tutulmuyorsun 😉 ölü baliklar sizi☠

mrs_kralice bizim eski yaslı komsular gibiler ya tee ne zamanlar evlendiginizde kocanızla ilişkiye girerken üzerinizde atlet olsun edebinizle yapın diyodu hep gülerlerdi ona 😂😂böyle insanları görünce aklıma hep o kadın geliyo

Canım annelerin gün odasında kızlar çok şaşırdım yazıyor bak orada

Rouge canım annelerin gün odasında başlık adı Kızlar Çok şaşırdım

Rouge 18 yıl askı yememek için 3 maymunu oynuyoruz 😂🙈🙉🙊