deleted77 ay ne alaka acaba ya bide hepsi anne onlar o çocukları marketten filan aldılar heralde😆🤦‍♀️ bu olaylara konuşulanlara uzaylı gibi davranmaları çok saçma😅 herkesin zaten bildiği şeyler ama tanıdık kişilerle malesef bu kadar açık konuşamadığımız sıkıntılar veya bilmediklerimiz oluyor burda bu konuları konuşuyoruz rahatsız olan çıkabilir uygulamanın ise yarayan kısmını kullanır😉 buraya girmeyebilir uygulamayı silebilir ama hala buradaysan okumaya mecbursun tatlım zorla tutulmuyorsun 😉 ölü baliklar sizi☠

mrs_kralice bizim eski yaslı komsular gibiler ya tee ne zamanlar evlendiginizde kocanızla ilişkiye girerken üzerinizde atlet olsun edebinizle yapın diyodu hep gülerlerdi ona 😂😂böyle insanları görünce aklıma hep o kadın geliyo

Canım annelerin gün odasında kızlar çok şaşırdım yazıyor bak orada

Rouge canım annelerin gün odasında başlık adı Kızlar Çok şaşırdım

Rouge 18 yıl askı yememek için 3 maymunu oynuyoruz 😂🙈🙉🙊

Olalalala biz kuduruklarız canım bizi cadı ilan ettiler resmen ateşte de yakarlar bunlar ellerinden gelse jfmfmfmmg

Rouge tam bende onu demeye girdim sayfaya sen yazmışın bu insanlar heralde pedini gazeteye saranlar topluluğu adam vücut çorabı almış 😱😱heyhhh evyah bide karisinaaa ne kadar ayip yaa ne kadar ayıp 🤣🤣