deleted77 bulamadım canım postu ya tam adı neydi acaba yenilere de tek tek baktım
Yine 😁
Kis_masali cicim etiketlerden annelerin gün odası başlık da perine uygulamasında konuşulanlar ben şok 🙄 bu😂😂😂
Cemrerana perine uygulamasında konuşulanlar ben şok 🙄
tam adı bu 🙈
Kendinibegenmis he gördüm şimdi asvsbdj kimi linclemis kimi onaylamış, değişik kafa da herkes😂
Cemrerana etiket annelerin gün odası başlık perine uygulamasında konuşulanlar ben şok 🙄 bu 😂
deleted77 ayyy zaten onu görünce çok güldüm 😅😅😅😅 üstte yorum yazıyorsun altta seni başka birine etiket yapıyor 🤣🤣🤣🤣🤣
deleted_4033 kız manyak çok 😂 illa kavga diye kaşınıyorlar anlamış değilim şimdi burayı okuyorlar bol bol 🤔
deleted77 sana da orda baya takıldılar haa😂
deleted77 bilerek yapıyorlar canım boşver
Puh yazıklar olsun bize hehehhe 😁😁😁
Kendinibegenmis happymom mı canım kideste o başlık yok ay bulamadım çatlıcam meraktan 😂😂
Kis_masali çokta umrumdu sonuçta orda farklı burda farklı biri değilim herkes kendinden sorumludur burda yorumumu okuyup öyle cevap veriyor çok zeki arkadaş 😁😅
deleted77 ay gördüm sana yüklenmiş biri komik😅 kıskanmak yerine sorgulasalar bişeyleri belki mutluluğu yakalayabilirler 😀
Bingo hahahahhahajajja 🤣hiçte takmam dansöz olanlar düşünsün orda farklı burda farklı değilim en azından 😎
KirmiziOjeli hah tamda böyle bak doğruyu yazmışsın 😅😎
KirmiziOjeli bence de 3 gün takilsalar burda pamuk gibi olurlar 😁😁😁
Bingo bence de rahatlamaya ihtiyaçları var çok gerginler 😂
KirmiziOjeli ay güldüm aksam aksam. Hepimiz cinsellik ürünüyüz 😁 bunda utanacak sıkılacak bisey yok. Anonim bi şekilde insanlar derdini anlatıyor. Bi de yani tek konuşulan şey de cinsellik degil. Sen tut gir o postlari oku sonra da şok ol 😁 enteresan değil mi
KirmiziOjeli mutluluk değil ki amaç kötülükten beslenmek ne yazık ki ne kadar kalpleri kötü bunların ya aklım almıyor kızın adı zaten her yerde aynı